S21 FE i A serija - telefoni za generaciju Z

Kompanija Samsung spremno odgovara svojim inovacijama, nudeći pristupačno, sveobuhvatno mobilno iskustvo kroz svoju najpopularniju A seriju i fenomenalni flagship model Galaxy S21 FE

15973 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Samsung
Foto: Samsung

Sve češće pričamo o čuvenoj Z generaciji, odnosno prvoj generaciji koja je „rođena digitalna". S obzirom da su praktično eksperti u polju novih komunikacija i tehnologija, izbor uređaja prilagođenih njima predstavlja izazov. Kompanija Samsung spremno odgovara svojim inovacijama, nudeći pristupačno, sveobuhvatno mobilno iskustvo kroz svoju najpopularniju A seriju i fenomenalni flagship model Galaxy S21 FE.

Galaxy A53 i A33 5G: Nova generacija najpopularnije A serije

Kada pomislimo na Z generaciju, pomislimo na dobre fotografije, koje su im izrazito značajne. Bilo da kreirate sadržaj ili ga dijelite sa prijateljima, Galaxy A53 5G i Galaxy A33 5G nude napredno iskustvo kamere najnovije generacije i brojne moćne i zabavne funkcije ove serije. Sistem četvorostruke kamere modela Galaxy A53 5G ima 64MP OIS kameru sa VDIS tehnologiju za pravljenje oštrih i jasnih snimaka u svakom trenutku, dok 32MP prednja kamera visoke rezolucije omogućava odlične selfije i čiste video pozive.

Samsung PR
foto: Samsung

Sa potpuno novim 5nm procesorom, inovativna VI kamera nove serije Galaxy A obezbjeđuje da svaka slika izgleda savršeno – čak i pri slabom osvjetljenju. Unaprijeđeni noćni režim automatski spaja čak 12 slika odjednom, tako da noćni snimci izgledaju potpuno jasno. A kada snimate video pri slabom osvjetljenju, broj frejmova u sekundi serije Galaxy A se automatski prilagođava da bi se napravili osvijetljeni, čisti video snimci.

Unaprijeđeni Portrait Mode preciznije bilježi dubinu i obrise predmeta sa dvostrukim kamerama i moćnom vještačkom inteligencijom. A u režimu zabave posebni trenuci mogu biti dodatno istaknuti korišćenjem veselih filtera i efekata koji sada rade sa ultraširokim sočivom. Dodatno, funkcija remasterovanja fotografija oživljava stare fotografije dok brisač objekata eliminiše sve što je slučajno snimljeno u pozadini.

Druga najbitnija karika: dizajn i boje

Pored sjajnog i upečatljivog dizajna A serije koja dolazi u više boja i fenomenalni Galaxy S21 FE se može pohvaliti elegantnim i tankim dizajnom od 7,9mm, koji možete pronaći u maslinastoj, lavanda, grafitnoj i bijeloj boji sa mat završnim premazom. Osim toga, ovaj telefon nudi i nevjerovatne karakteristike, koje dokazuju njegov kvalitet. Prije svega, telefon sa sobom donosi inovativni One UI 4 operativni sistem sa brojnim mogućnostima koje će oduševiti svakog korisnika – personalizovani korisnički pristup, dizajn vlastitog početnog ekrana, ikona, pozadina i widgeta prema individualnim željama i stilovima, kao i novu nadzornu ploču za bolju privatnost i sigurnost uređaja, što predstavlja odlično rješenje za sve biznis korisnike i čuvanje poslovnih podataka.

Samsung PR
foto: Samsung

Najbolji odnos uloženo-dobijeno

Za nove generacije, na početku svog „odralaslog života“, jedna od ključnih stavki jeste i cijena uređaja koji žele da posjeduju. Najbolje od svega je što sa novim telefonima iz A serije, kao i sa modelom S21 FE, neće morati da biraju između cijene i kvaliteta. Korisnici će moći dugo i kvalitetno da uživaju u svom novom uređaju, po pristupačnim cijena.

Za više informacija o Galaxy A53 5G modelu koji je dostupan za kupovinu u Crnoj Gori možete pronaći na linku: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-a/galaxy-a53-5g-awesome-black-256gb-sm-a536bzkleuc/

Za više informacija o Galaxy S21 FE 5G posjetite link: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/