5G pametni telefon za 1 euro mjesečno

Nakon besplatnih gigabajta za sve postpejd korisnike i otključanih Extra TV kanala, Telekom je pripremio odličnu prazničnu ponudu i za aktivne korisnike svojih fiksnih servisa, kako bi posebnim novogodišnjim poklonom mogli da obraduju sebe i najbliže

2565 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Svi oni koji već koriste neki od Telekomovih paketa sa fiksnim internetom, mogu da odaberu novu postpejd tarifu koja im, između ostalog, donosi 30 GB mjesečno i 5G telefon za uživanje u najvećoj 5G mreži u zemlji, i sve to zajedno od 9 eura mjesečno.

Svi korisnici Telekom fiksnog interneta koji odaberu Odličnu tarifu dobijaju besplatne razgovore u mreži, 50 minuta za razgovore ka drugim mrežama u Crnoj Gori, i 30 GB interneta mjesečno, kao i mogućnost za kupovinu T Phone uređaja po posebnim cijenama – T Phone 5G za 1 euro mjesečno ili T Phone Pro 5G za 3 eura mjesečno. Cijena specijalnog Odličan postpejd paketa je 8 eura mjesečno.

Crnogorski Telekom trenutno je prvi i jedini operator u Crnoj Gori koji je predstavio svoj pametni telefon, zbog čega nude i posebne cijene kako bi pametne 5G uređaje učinili dostupnim svima, poručuju iz kompanije.

„U vrijeme kada visoke cijene 5G pametnih telefona mogu biti prepreka mnogima da pristupe tehnologiji posljednje generacije, T Phone i T Phone Pro uređaji predstavljaju važan korak u smanjivanju digitalnog jaza, budući da ovi telefoni donose veliki ekran, kamere visoke rezolucije i vrhunski dizajn, u kombinaciji s vrlo pristupačnom cijenom. A ovog puta smo sve to pripremili za sve one koji već koriste neke od naših fiksnih usluga, kako bismo im pokazali da su kod nas u dobrim rukama.

Kao prva kompanija koja je u Crnoj Gori lansirala komercijalnu mrežu i koja ima komercijalnu 5G mrežu sa pokrivenošću stanovništva od skoro 70% u zemlji, u Telekomu razumijemo značaj razvoja mreže posljednje generacije i njene dostupnosti svim građanima. Zbog toga se trudimo da pronađemo nove načine da naše 5G telefone učinimo dostupne svima, a zahvaljujući opremljenosti naših T Phone i T Phone Pro android pametnih telefona, naši korisnici mogu uživati ​​u mogućnostima Telekom 5G mreže koja se neprestano širi, i to po vrlo pristupačnoj cijeni“, kazala Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Više informacija o akcijama i ukupnoj ponudi Telekoma dostupno je na www.telekom.me