G5 Games otvorila je novu kancelariju u Crnoj Gori

Švedska kompanija G5 Games koja se bavi programiranjem mobilnih igrica i objavljivanjem otvorila je novu kancelariju u Crnoj Gori

22137 pregleda 0 komentar(a)
Foto: G5 Games
Foto: G5 Games

Otvaranje nove kancelarije u skladu je sa pomjeranjem geografskih granica kompanije. Crna Gora nudi povoljno okruženje za razvoj IT poslovanja i pozdravlja prisustvo uspješnih evropskih kompanija na domaćem tržištu. Pored toga, ovdje su stvoreni dobri uslovi za život i rad zaposlenih: prijatna klima, pogodna lokacija, i mogućnost brze adaptacije na novu zemlju za one koji su se preselili.

„Kompanija sa većim brojem kancelarija za razvoj u više država može postati održivija i raznovrsnija”, kazao je Vlad Suglobov, izvršni direktor G5 Games.

Nova kancelarija će biti dodatak već postojećim filijalama kompanije u Švedskoj, SAD, Malti i drugim zemljama.

Preko 50 osoba se već preselilo u Crnu Goru zajedno sa svojim porodicama i djecom. Kompanija pruža finansijsku i pravnu podršku svim zaposlenima koji žele da se presele.

G5 Games ima preko 20 upražnjenih radnih mjesta u razvoju, dizajnu igrica, marketingu, itd. Kompanija poziva specijaliste raznih nivoa na saradnju i nudi svim zaposlenima paket preseljenja, uključujući zdravstveno osiguranje, časove engleskog, fitnes i teretanu, i mnogo toga.

G5 je uvjerena da će otvaranje novih kancelarija omogućiti kompaniji da postane još snažnija, stabilnija i značajnija na međunarodnoj areni kao i dodatni podstrek za razvoj IT zajednice u regionu.

O G5 Games

G5 Games je švedski programer i izdavač hitova kao što su serijali Hidden City, Sherlock i Jewels. Preko 900 zaposlenih radi na projektima kompanije širom svijeta (SAD, Švedska, Malta, Ukrajina, Kipar, Bugarska, Crna Gora, Gruzija, Jermenija i Kazahstan).

Prije više od 20 godina, kompanije je postala programer mobilnih aplikacija na svijetu i od tada je lider u industriji gejminga.

Tokom tog perioda, G5 je prošla kroz razne faze od formiranja i razvoja, do stabilne kompanije sposobne da se adaptira i raste u različitim tržišnim uslovima.

Korisni linkovi

Website: https://jobs.g5e.com/

IG: https://www.instagram.com/g5careers/

FB: https://www.facebook.com/g5careers

LN: https://www.linkedin.com/company/g5careers/