m:tel poklanja 100GB neta svim novim korisnicima „Moj m:tel“ aplikacije!

Iz kompanije m:tel svim svojim korisnicima toplo preporučuju „Moj m:tel“ aplikaciju, koja korisničko iskustvo čini mnogo bržim i lakšim (i jeftinijim).

Uz „Moj m:tel“ ne samo da ćeš dobiti dodatnih 100GB interneta, već ćeš imati i mogućnost praćenja trenutne potrošnje i stanja resursa, mogućnost razmjene bodova za vrijedne nagrade, i još mnogo toga!

20711 pregleda 0 komentar(a)
Foto: m:tel
Foto: m:tel

Aplikaciju „Moj m:tel“ možeš preuzeti na ovom linku!

Nakon uspješne registracije, poklon od 100GB interneta možeš aktivirati u kategoriji PERSONALIZOVANA PONUDA u sklopu „Moj m:tel“ aplikacije. Navedenih 100GB interneta možeš potrošiti u narednih 30 dana od dana aktivacije poklona.

Na „Moj m:tel“ platformi, inače, korisnici na jednom mjestu imaju pristup svim bitnim informacijama vezanim za njihov m:tel nalog, bilo da su korisnici mobilne telefonije, televizije ili interneta! I to sve iz udobnosti doma, bez odlaska u poslovnicu ili pozivanja call-centra.

m:tel
foto: m:tel

Iz kompanije m:tel su sa nama podijelili i još prednosti korišćenja „Moj m:tel“ aplikacije, a to su:

  • PREGLED I PRAĆENJE RAČUNA - Imaj uvid u svoju potrošnju u svakom trenutku, za sve uvezane ugovore. Prati kompletan istorijat računa, plati ih jednim klikom u cjelosti ili u željenom iznosu (bez dodatnih troškova). Ne moraš da ideš u poslovnicu čak ni ako si isključen/a, jer ukoliko platiš račun preko aplikacije - uključenje se vrši automatski!
  • PRAĆENJE TRENUTNOG STANJA POTROŠNJE I AKTIVACIJA DODATAKA/USLUGA - Prati potrošnju resursa u realnom vremenu, i u svega par klikova aktiviraj dostupne dodatke i usluge.
  • BENEFITI - Vršenjem različitih aktivnosti u sklopu Moj m:tel aplikacije dobijaš bodove koje možeš razmjenjivati za mnoge vrijedne nagrade!
  • ZAŠTITA OD ISKLJUČENJA - Nakon što primiš opomenu za neizmireni račun, putem Moj m:tel aplikacije se možeš privremeno zaštititi od isključenja servisa!
  • UKLJUČENJE NA RIJEČ – Ukoliko ti je zbog neplaćanja isključen servis, putem Moj m:tel aplikacije ga možeš privremeno uključiti do 5. u narednom mjesecu!
  • PERSONALIZOVANA PONUDA - preko Moj m:tel aplikacije ćeš dobijati personalizovane ponude koje su u potpunom skladu sa tvojim potrebama i navikama vezanim za m:tel usluge koje koristiš.
  • SAČUVAJ PODATKE PLATNE KARTICE – Uštedi svoje vrijeme za plaćanje računa čuvanjem podataka svoje platne kartice u Moj m:tel aplikaciji, koja koristi najsavremeniju tehnologiju za bezbjednost podataka.
  • KONTAKT S AGENTOM - Umjesto odlaska u poslovnicu ili pozivanja call-centra, sve probleme i smetnje ćeš moći da prijavljuješ putem aplikacije!

LINK za preuzimanje aplikacije „Moj m:tel“.