Šta je tajna uspjeha na društvenim mrežama?

Njezvanova i Strahinja Ćalović te pozivaju da se prijaviš na online predavanje Coca-Cola podrška mladima

6986 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Coca Cola
Foto: Coca Cola

Šta je tajna uspjeha na društvenim mrežama i postoji li univerzalni savjet koji će vas za tren učiniti popularnim? Ideja, autentičnost, rad i svakodnevna edukacija.

Kako izgraditi ovakav imidž? Odgovor na to pitanje vas čeka na otvaranju sedme sezone projekta Coca-Cola podrška mladima, 30. marta u 17h. O svojim iskustvima, uspjesima, greškama i svim onim važnim „digitalnim lekcijama“ bez kojih se ne može zamisliti uspješan profil, govoriće oni koji su uspjeli da budu regionalno prepoznati - influenserka Nataša Kovačević, Njezvanova i Strahinja Ćalović, poznatiji kroz Instagram stranice „Aca informacija“ i „Tatin dnevnik“.

Predavanje je potpuno besplatno, ali je registracija obavezna i može se uraditi na OVOM linku.

Od Nataše Kovačević – Njezvanove navikli smo na autentičan, duhovit, ali prije svega društveno angažovan sadržaj. Očekujte od nje korisne savjete iz prve ruke i još bližu sliku o društvenim mrežama.

Nikad nije kao što izgleda. Sa one strane ekrana je uvijek sve drugačije. Dođi da ti pokažemo i drugu stranu medalje“, poručuje regionalna influenserka.

Strahinja Ćalović, uoči online predavanja, naglašava važnost neformalne edukacije koju pruža projekat Coca-Cola podrška mladima.

Iskoristite priliku i budite edukovaniji za trenutak u kojem živite, ali i za svijet u kojem ćete biti za pet ili deset godina. Tada će vaš posao u velikoj mjeri zavisiti od digitalnih mreža i medija“, poručuje čovjek kojem je drugo ime „Aca informacija“ i najavljuje i vrijedne nagrade za najpažljivije polaznike.

Svima dostupna neformalna edukacija

Kakav će svijet biti za deset godina možemo samo da naslutimo. Ali, jedno je sigurno – neformalna edukacija uvijek će biti nemjerljivo važna. To potvrđuje i preko 3.000 polaznika koji su već dio Coca-Cola podrška mladima projekta.

I u sedmoj sezoni, jedan od najvećih programa neformalne edukacije za osnaživanje mladih, nastavlja da bude sinonim za korisno i primjenljivo znanje.

Kao i u prethodnim sezonama, prisustvo ovom i svim budućim predavanjima u okviru ciklusa će biti potpuno besplatno za sve mlade koji se prijave, a po završetku ciklusa kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora izdaje Potvrdu o učešću.