T-Centar u Herceg Novom na novoj lokaciji

Telekom: Do kraja sedmice do 150 eura popusta na odabrane uređaje, poklon HBO Premium, dodatak za ubrzanje interneta, besplatni GB...

15474 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Crnogorski Telekom otvorio je u Herceg Novom poslovnicu u novom, multimedijalnom ambijentu, a svi korisnici, novi i aktuelni, koji ih tokom ove sedmice posjete na novoj lokaciji moći da ostvare i do 150 eura popusta na odabrane uređaje.

Telekom
foto: Telekom

Osim popusta na uređaje, poklon pretplata za HBO Premium u trajanju od 12 mjeseci ili dodatak za ubrzanje interneta, kao i poklon GB za surfovanje u najbržoj mreži u Crnoj Gori, samo su dio poklona koje je ova kompanija pripremila za svoje korisnike tokom ove sedmice.

Telekom
foto: Telekom

Nova poslovnica u Herceg Novom, koja se sada nalazi u Ulici Save Kovačevića 5-7, ponudiće najlakši i najsavremeniji način prezentacije svih usluga kompanije, sa ciljem da se korisnicima omogući potpuno novo iskustvo u modernom ambijentu i lakši pristup svim servisima.

Telekom
foto: Telekom

„Cilj redizajniranja poslovnica Crnogorskog Telekoma je da ostanu prepoznate kao najbolje mjesto za prezentaciju proizvoda i usluga našim trenutnim i budućim korisnicima.

Telekom
foto: Telekom

Sada zaposleni Telekoma u Herceg Novom mogu još lakše da odgovore na potrebe i zahtjeve korisnika, da ih informišu o uslugama i različitim benefitima koje mogu da dobiju, kao i da prezentuju Telekom na najbolji način“, kazala je na otvaranju poslovnice Jesenka Mihailović, rukovodilac direktne prodaje u Crnogorskom Telekomu.