Magenta 1 i Extra Trio povoljnosti: poklon smartfon ili mobilni internet, otključani kanali, Extra TV na više televizora

Poklon pametni telefon ili mobilni internet, otključani TV kanali tokom šest mjeseci, Extra TV na drugom televizoru u kući – neki su od benefita koje je Crnogorski Telekom pripremio za korisnike Magenta 1 i Extra Trio paketa.

13859 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Osim toga, Telekom novim Magenta 1 i Extra Trio korisnicima dodatno daje 50% popusta na pretplatu tokom prva tri mjeseca trajanja ugovora, a korisnici Magenta 1 M i L paketa dobiće i dodatnih 100 minuta za besplatne razgovore ka drugim mobilnim mrežama u zemlji.

Novi korisnici Magenta 1 M, L i XL paketa, odnosno aktivni korisnici fiksnih servisa Crnogorskog Telekoma koji do kraja maja ove godine u svoje pakete uključe internet i Extra TV, mogu da odaberu svoj poklon, a biraju između pametnog telefona Samsung A13 i Magenta paketa mobilnog interneta sa besplatnim modemom i 500 GB interneta mjesečno, koji će im biti besplatan trajno.

Poklon čeka i nove korisnike Extra Trio L i XL paketa, odnosno one koji u svoje pakete uključe internet i Extra TV – TPhone ili Extra paket mobilnog interneta sa 100 GB interneta mjesečno (i besplatnim modemom) tokom 24 mjeseca – dok korisnici Extra Trio M paketa na poklon dobijaju Extra MI tarifu. Po isteku 24 mjeseca, korisnici koji žele da nastave sa korišćenjem ovog paketa, to će moći da urade po cijeni od svega 2.5 eura mjesečno.

Otključan Extra TV Maxi paket tokom 6 mjeseci korisnicima donosi vrhunski TV sadržaj, a da bi u njemu svi istovremeno uživali iako se vrhunski sportski sadržaj prikazuje u isto vrijeme kada i nova epizoda serije ili najnoviji filmski hit, Telekom daje i besplatnu opremu i Extra TV pretplatu za drugi uređaj tokom trajanja ugovora.

Detalji o novoj ponudi mogu se pronaći na stranici https://telekom.me/promo-extra-trio