Rezerviši najnovije Samsung telefone iz Z serije u kompaniji One

Od danas do 11. avgusta svi koji željno iščekuju novitete iz Samsung ponude, mogu rezervisati najnovije modele telefona Z serije - Z Flip5 i Z Fold5 u kompaniji One.

15839 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One Crna Gora
Foto: One Crna Gora

Zaljubljenici u njihove uređaje to mogu učiniti putem web sajta 1.me, gdje je dostupan i cjenovnik za oba modela.

Novi Flex Hinge sistem šarki omogućava preklopno iskustvo, istovremeno nudeći estetski uravnotežen i čvrst dizajn. Ovi preklopni uređaji donose izvanredne mogućnosti kamere poput FlexCam za snimanje fotografija kao kod profesionalaca. Sa snažnim performansama i optimizovanom baterijom koju pokreće najnoviji procesor, Samsung Galaxy Z serija transformiše mogućnosti pametnog telefona – otvorenog ili zatvorenog.

“Naš cilj je da One korisnicima omogućimo najbolje uređaje na tržištu i sa zadovoljstvom možemo reći da su Z Flip5 i Z Fold5 dostojni nasljednici prethodnih uspješnih modela. Očekujemo veliku potražnju za ovim vrhunskim uređajima, stoga je preorder odlična prilika za naše korisnike da osiguraju svoj novi telefon na vrijeme," kazao je Miraš Šljivačanin, menadžer sektora za uređaje u kompaniji One.

Miraš Šljivančanin
Miraš Šljivančaninfoto: One Crna Gora

Jedinstvena ponuda za sve korisnike koji odluče da rezervišu svoj telefon tokom preorder perioda je mogućnost dobijanja telefona sa većom, po cijeni modela sa manjom memorijom.

Uzbuđenje ne staje samo na najnovijim Samsung telefonima!

Pored rezervacija za telefone, od danas možete rezervisati i i najnovije Samusng satove. U pitanju su dva nova modela, Galaxy Watch 6 Classic u veličinama 47mm i 43mm, te Galaxy Watch 6 u veličinama 44mm i 40mm. Svima koji se odluče za preorder satova, Samsung poklanja Galaxy Buds2 slušalice!

one
foto: One crna gora

Otvorena je i mogućnost rezervacije novih tableta - Samsung Tab S9 i Samsung Tab S9 Ultra, a uz rezervaciju dobijate Slim KBD Cover - tanku tastaturu koja će vam pružiti još veću funkcionalnost i zaštitu vašeg novog tableta.

one
foto: One Crna Gora