Telefoni koji pomjeraju granice - peta generacija Galaxy preklopnih uređaja Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5

Naruči novu Samsung Galaxy Z seriju prije svih uz sjajnu ponudu i uštedite do 120 eura.

20534 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Samsung
Foto: Samsung

U vrelim ljetnjim danima kada svaka avantura ima potencijal da se pretvori u nezaboravnu uspomenu, stiglo je osvježenje koje će označiti potpuno novo poglavlje u svijetu pametnih telefona. Samsungova peta generacija preklopnih telefona, Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5, donosi svježu dozu inovacije koja će ne samo uljepšati vaše ljeto, već i transformisati način na koji percipirate mogućnosti mobilnih uređaja. Njihova elegancija i kompaktnost ne samo da će privući poglede, već će i omogućiti brzu i efikasnu produktivnost dok istražujemo svijet oko sebe.

Sa novim Flex Hinge sistemom šarki, ovi telefoni pružaju nevjerovatno preklopno iskustvo koje istovremeno osigurava estetsku harmoniju i izdržljivost. Njihova sposobnost prilagođavanja omogućuje nam da telefon koristimo onako kako nama odgovara, čineći svaki trenutak personalizovanim i posebnim.

No, to nije sve. Samsung Galaxy Z serija ne samo da se ističe svojim prekrasnim dizajnom i inovativnim mehanizmom preklapanja, već i izvanrednim fotografskim mogućnostima. Sa FlexCam tehnologijom, postajemo pravi profesionalci u svijetu fotografije, uhvativši svaki trenutak sa vrhunskom preciznošću i detaljima. Bez obzira na to je li riječ o spektakularnom zalasku sunca ili dinamičnom urbanom pejzažu, ovaj telefon će zabilježiti svaku nijansu i emociju.

Opremljeni najsavremenijim procesorom i optimizovanom baterijom, ovi uređaji će vas voditi kroz svaki dan sa lakoćom. Vaša kreativnost i produktivnost neće imati granica, jer se Samsung Galaxy Z serija brine da vaš telefon bude spreman za sve izazove koje ljeto nosi sa sobom.

Samsung
foto: Samsung

Galaxy Z Flip5 – savršenstvo postoji

Galaxy Z Flip5 donosi jedinstveno, stilsko, preklopno iskustvo s uređajem veličine koja staje u džep, stvoreno za izražavanje vaše ličnosti. Novi Flex Window ekran 3,78 puta je veći od prethodne generacije te donosi širok spektar postojećih i novih mogućnosti. Pruža više opcija prilagođavanja, uključujući informativne i grafičke satove, te stilske okvire koji se mogu uskladiti s dizajnom sata korisnika Galaxy Watch6 serije.

Zatvoren, Galaxy Z Flip5 nudi više mogućnosti nego ikad prije. Kroz Flex Window korisnik može brzo i jednostavno pristupiti važnim informacijama. Uz pomoć Widgeta možete provjeriti vrijeme, upravljati reprodukcijom muzike i slušati omiljene pjesme koristeći Media Controller, kao i pratiti najnovija globalna ažuriranja tržišta dionica preko Google Finance widgeta.

Osim nenadmašnog dizajna i oblika, Galaxy Z Flip5 takođe nudi najsvjestranije iskustvo kamere na Samsung Galaxy pametnom telefonu. Zahvaljujući većem Flex Window ekranu mogu se snimati visokokvalitetni selfiji pomoću zadnje kamere. Korisnici mogu snimati impresivne fotografije bez korišćenja ruku iz kreativnih uglova pomoću funkcije FlexCam, a pomoću Flex Mode načina rada moguće je brzo i jednostavno pregledati i uređivati snimke. Uz ovaj telefon možete lako pregledati, prilagoditi ton boje ili brisati slike na Flex Window ekranu pomoću opcije brzog pregleda. Pri fotografisanju prijatelja, Dual Preview omogućuje im da se vide na Flex Window ekranu, gdje za savršene snimke mogu napraviti prilagođavanja u realnom vremenu. Nema loših fotografija i videa jer pomoću stabilizacije kamere Super Steady dobićete glatke snimke u pokretu, dok uz Auto Framing niko neće biti isključen s fotografije.

Samsung
foto: Samsung

Galaxy Z Fold5 – fantastična produktivnost sa velikim ekranom

Galaxy Z Fold5 jednostavan je za nošenje, istovremeno pružajući najmoćnije performanse Galaxy Z serije. Ovaj telefon nudi impresivan, veliki ekran i dugotrajnu bateriju u najtanjoj i najlakšoj verziji Fold uređaja do sada.

Svi znamo koliko je brzina bitna. Zato unaprijeđeni Taskbar osigurava dinamičnu produktivnost i omogućava brzo prebacivanje između često korišćenih aplikacija. Zarad efikasnijeg rada sada su dostupne do četiri nedavno korišćene aplikacije.

Novi, tanji i kompaktniji S Pen Fold Edition olakšava realno vrijeme hvatanja bilježaka i ideja i mnogo ga je lakše smjestiti u džep. Slim S Pen futrola gotovo je iste debljine kao i uobičajena futrola za Fold i dostupna je u različitim stilovima i bojama kako bi korisnici mogli da nose svoje S Pen olovke sa stilom.

Efiksanost podrazumijeva i rad u netipičnim uslovima. Ovaj telefon pomaže korisnicima da više rade dok su u pokretu. Glavni ekran od 7,6 inča pruža širok pregled tako da korisnici mogu da uživaju u svojim omiljenim filmovima, videima ili igricama u portretnom ili na pejzažnom načinu. Osim toga, vrhunsko osvjetljenje povećano je za više od 30%, do 1750 nita, omogućavajući gledanje na otvorenom, čak i pri jakom suncu.

Kada je zabava u pitanju - gejmeri će tek uživati! A svi koji vole tu vrstu zabave znaju šta to znači! Sa ovim telefonom osjetićete živopisno iskustvo igranja na najvećem ekranu Galaxy pametnog telefona. Naime, Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform za Galaxy poboljšava grafiku i koristi vještačku inteligenciju kako bi omogućila dinamično igranje i multi-game funkcionalnost.

Izaberite nove boje

Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5 dostupni su za prednarudžbinu od 26. jula. Galaxy Z Flip5 je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1199 eura, a Galaxy Z Fold5 po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1899 eura.

Uklopite boje uz svoj stil - Galaxy Z Flip5 postoji u grafitnoj, krem, lavanda i boji mente. Galaxy Z Fold5 dostupan je u ledeno plavoj, fantomskoj crnoj i krem boji.

Naručite i uštedite

Naruči novu Samsung Galaxy Z seriju prije svih uz sjajnu ponudu i uštedite do 120 eura. Saznajte više na linku https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-z-fold5-z-flip5-mne/.

NAPOMENA: Samsung Electronics Austria GmbH ne kontroliše, niti utiče na prodajne cijene svojih partnerskih prodavača. Prodajni partneri kompanije Samsung samostalno odlučuju o svojim maloprodajnim cijenama.