“Samsung kroz vrijeme” na događaju kompanije One

Zrno nostalgije prošlog vremena uz uzbudljive inovacije i viziju budućnosti novih modela Z serije

28343 pregleda 0 komentar(a)
"Samsung kroz vrijeme", Foto: One
"Samsung kroz vrijeme", Foto: One

Kako je izgledao put pun inovativnosti njihovog omiljenog brenda, prisjetili su se posjetioci događaja "Samsung kroz vrijeme", koji je ovog petka kompanija One priredila u svojoj poslovnici u TC “Big Fashion”. Zvanični početak prodaje novih Samsung Z Flip5 i Z Fold5 modela privuklo je veliku pažnju posjetilaca, koji su imali priliku da zarone u prošlost i istraže evoluciju Samsung telefona kroz različite generacije.

Izložba "Samsung kroz vrijeme" prikazala je zapanjujući napredak tehnologije, od prvih klasičnih modela do današnjih preklopnih uređaja, koji predstavljaju vrhunac u svijetu inovacija.

“Riječ je o izvanrednim uređajima, koji su posebni u svojoj estetici i mogućnostima i koji na najbolji način označavaju tehnološki napredak i nasljeđe ovog brenda. Naš događaj zamislili smo kao retrospektivu onoga što je bilo, ali i predstavljanje kreativnosti i inovacija iz kompanije Samsungdanas, uz naznaku svih nevjerovatnih snova koji tek dolaze. Jer, u kompaniji One, mi zaista vjerujemo da je budućnost fabrika snova u svijetu pametnih tehnologija. Ponosni smo na to što smo našim korisnicima, ali i svim posjetiocima, omogućili da se upuste u ovo inspirativno putovanje," kazao je Miraš Šljivačanin, menadžer sektora za uređaje u kompaniji One.

Miraš Šljivančanin, menadžer sektora za uređaje u kompaniji One
Miraš Šljivančanin, menadžer sektora za uređaje u kompaniji Onefoto: One

Zvijezde događaja bili su najnoviji modeli telefona Z serije - Z Flip5 i Z Fold5 koji su osvježili pametnu industriju svojim inovativnim dizajnom i tehnološkim mogućnostima.

Z Flip5 donosi unaprijeđen spoljašnji ekran koji sada zauzima veću površinu i kao takav je praktičniji za upotrebu, ali takođe igra ulogu ogledala prilikom fotografisanja ili snimanja glavnom kamerom dok je telefon sklopljen, što je korisno za najkvalitetnije selfije i video. Ovaj telefon zauzima vrlo mali prostor kada je sklopljen, pa je praktičan za upotrebu za korisnike koji vode dinamičan život.

Z Fold5 zauzima dimenzije standardnog pametnog telefona kada je sklopljen, a u rasklopljenom stanju ovaj ogromni ekran visoke rezolucije čini pravu mašinu za produktivnost – bilo da se koristi za sastavljanje mejlova, igranje igrica, ili jednostavno preglednije surfovanje internetom ili korišćenje omiljenih aplikacija.

“Ovo je upravo ono što sam tražio u pametnom telefonu! Z Fold5 koji preuzima i ulogu tableta, Z Flip5 koji uz sve mogućnosti modernog vremena posjeduje i notu nostalgije uređaja kojih se sjećamo. Samsung je definitivno postavio nove standarde ", izjavio je Srđan Vulikić, jedan od posjetilaca One poslovnice.

Srđan Vulikić
Srđan Vulikićfoto: One

Kompanija One je za sve posjetioce pripremila i interaktivni kviz o istoriji Samsung telefona. Učesnici su pokazali da o pametnim telefonima znaju mnogo, a svaki tačan odgovor otkrivao je svim posjetiocima interesantne detalje o njihovom razvojnom putu. Najuspješniji su nagrađeni vrijednim nagradama.

"Da, sjećam se svih ovih modela i uživala sam u Samsung vremeplovu. Za nove generacije koji su odrasle uz pametne telefone, sigurna sam da će ovo biti posebno iskustvo", kazala je Gorana Pavićević Ćetković jedna od učesnica kviza.

Gorana Pavićević Ćetković
Gorana Pavićević Ćetkovićfoto: One

Predstavnici kompanija One i Samsung, s ponosom su posmatrali kako se posjetioci prisjećaju prvih modela telefona, istovremeno isprobavajući mogućnosti koje nude najnoviji modeli Samsung Z serije.

"Oduševljeni smo pozitivnim reakcijama posjetilaca. Ovaj događaj pokazuje koliko tehnologija može povezati ljude i podstaći inovacije. Hvala svima koji su učestvovali u ovom nezaboravnom događaju i koji dijele našu strast prema napretku tehnologije," kazao je Šljivančanin.

Iz Samsunga su poručili da ih je događaj, koji je organizovala kompanija One, ne samo povezao sa prošlošću, već ih i podsjetio na to kako su se razvijali i koliki su put prešli.

“Ovaj djelić naše istorije pokazuje koliko je kompanija Samsung posvećena inovacijama. To nas inspiriše da nastavimo da osluškujemo naše korisnike, i pružamo inovacije koje odgovaraju njihovim potrebama i željama. Naša posvećenost tehnološkom napretku i stvaranju boljeg svijeta uz pomoć pametnih tehnologija ostaje nepokolebljiva, jer i ovaj događaj nam svjedoči da tehnologija spaja prošlost i budućnost na način koji obogaćuje živote. Upravo su naši najnoviji modeli iz pete generacije Samsung preklopnih uređaja, telefoni Z Flip5 i Z Fold5, rezultat pažljivog slušanja potreba korisnika i nastojanja da im pružimo izvanredno tehnološko iskustvo,” kazao je Darko Ćurić, menadžer prodaje za teritoriju Crne Gore u kompaniji Samsung.

Darko Ćurić, menadžer prodaje za teritoriju Crne Gore u kompaniji Samsung
Darko Ćurić, menadžer prodaje za teritoriju Crne Gore u kompaniji Samsungfoto: One

Događaj "Samsung kroz vrijeme" je ne samo prikazao prošlost tehnologije, već i dao uvid u nevjerovatnu tehnološku budućnost koja nas očekuje. Najnoviji Samusng modeli Z Flip5 i Z Fold5 kojima su svi posjetioci bili oduševljeni dostupni su u svim One poslovnicama širom Crne Gore.