Telekom „Odličan, 5“ – za novu školsku godinu odlični pametni telefoni, duplo više interneta i minuta

Za najmlađe školarce pametni sat sa neograničenim internetom i još više minuta za razgovore

13960 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Škola zove, a Telekom odgovara za – odličan, 5! I ove školske godine iz Crnogorskog Telekoma stižu dobre vijesti: „Odličan, 5“, najbolja tarifa za đake i roditelje, donosi odlične 5G uređaje i duplo više interneta i minuta.

Tako uz „Odličan, 5“ Maxi u školsku torbu stižu novi T-Phone Pro, 30 GB mjesečno, besplatni razgovori u mreži i 100 minuta ka drugim mrežama u zemlji, a cijena paketa je 15.9 eura mjesečno.

Korisnici koji odaberu „Odličan, 5“ Start, za 9.9 eura mjesečno dobijaju Samsung A04s, 20 GB mjesečno, neograničene minute za razgovore u mreži i 100 minuta ka drugim mrežama, a ukoliko se umjeto Samsunga odluče za novi i unaprijeđeni T-Phone, paket košta 11.9 eura mjesečno.

Sve moguće kombinacije i povoljnosti potražite na stranici https://telekom.me/skola-zove

Za roditelje i đake kojima nisu potrebni uređaji u Telekomu su kreirali posebnu ponudu, pa mogu aktivirati samo tarife koje uključuju gigabajte i minute, i to po povoljnim cijenama. Tako Start paket mogu odabrati za 6.4 eura mjesečno, a Maxi za 8 eura mjesečno. Iz Telekoma napominju i da nema nepredviđene internet potrošnje, jer se nakon potrošenih gigabajta iz tarife pristup internetu blokira za taj mjesec.

Osim pametnih telefona i tableta, roditelji najmlađih školaraca od danas mogu za 4.95 eura mjesečno odabrati dječji pametni sat TCL MT42, koji roditeljima olakšava komunikaciju sa djecom i roditelj uvijek zna gdje je dijete.

Uz sat ide i Smart Extra tarifa, od sada sa neograničenim internetom, neograničenim pozivima u mreži i 100 minuta za pozive ka drugim crnogorskim mrežama, kako bi djeca imala dvosmjernu komunikaciju sa roditeljima.

Više informacija ovim ponudama može se pronaći na sajtu kompanije www.telekom.me