IX Sajam grijanja: popusti na šporete, peći, kamine i grijalice

Sajam grijanja se tradicionalno održava svakog septembra i predstavlja sjajnu priliku da se domaćinstva opreme za zimsku sezonu uz velike popuste.

19690 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Okov
Foto: Okov

Ukoliko razmišljate kako ćete se grijati u toku predstojeće zime imamo odličnu vijest za vas. U svim Okov centrima održava se IX Sajam grijanja, na kom će biti predstavljen najveći izbor uređaja za grijanje.

Sajam grijanja traje od četvrtka do subote 16. septembra, a u toku tri sajamska dana važiće popust na sve šporete, peći, kamine i grijalice. Posjetioci će biti u prilici da vide i kupe po nižim cijenama proizvode čuvenih brendova: Alfa-Plam, Smederevac, Plamen, Bella-Thalia, Tesy, Kemper.

Sajam grijanja se tradicionalno održava svakog septembra i predstavlja sjajnu priliku da se domaćinstva opreme za zimsku sezonu uz velike popuste.

Izdvajamo pet sajamskih ponuda koje privlače najveću pažnju:

  1. Peć na drva Plamen – modernog dizajna, izrađena od kvalitetnog sivog gvožđa i površinski zaštićena termički postojanom bojom, što garantuje pouzdanost i dugotrajnost ove peći. Njena sajamska cijena iznosi 399,00 eura.
  2. Kamin na drva Plamen – kroz velika zastakljena vrata se vidi čitavo ložište pružajući punu atmosferu otvorene vatre. Samo u toku tri dana sajma važiće cijena od 659,00 eura.
  3. Šporet Alfa 90 Favorit – model prepoznatljivog dizajna koji će vam omogućiti da osjetite zadovoljstvo pripremanja hrane na tradicionalni način. Njegova sajamska cijena je 619,00 eura.
  4. Šporet Smederevac – tradicionalni dizajn i pouzdanost su karakteristike ovog modela koji više decenija grije domaćinstva širom regiona. U toku Sajma grijanja možete ga kupiti po cijeni 299,00 eura.
  5. Peć na pelet, za centralno grijanje Alfa-Plam – u zavisnosti od zadate temperature u prostoriji ovaj model automatski reguliše doziranje peleta u ložište. Sajamska cijena – 1.589,00 eura.

Kompletnu Sajamsku ponudu možete pogledati na Okov webshop-u.

Ponuda važi i na Okov aplikaciji

Kompanija Okov je ove godine objavila svoju aplikaciju koja je dostupna za sve Android i iOS uređaje i može se preuzeti potpuno besplatno na Play i App Store-u.

Uz Okov aplikaciju kupci mogu digitalizovati svoju Posto loyalty karticu, kupovati na webshop-u i dobijati ponude baš po svom ukusu.

Kao i do sada, za članove Posto loyalty programa uvijek važe posebni popusti, a uz aplikaciju kupci mogu biti sigurni da neće propustiti najbolje ponude koje kompanija Okov priprema.