Telekom Travel&Surf – bezbrižno surfovanje u EU i još mnogo zemalja svijeta

Telekom: Duplo više Travel&Surf gigabajta, bez brige u kojoj ste mreži u inostranstvu

10101 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Pasoš, novčanik, telefon i – internet. I tek sada smo spremni za putovanje!

Jer kada smo u inostranstvu, u današnjem digitalnom dobu internet je neprocjenjiv alat za istraživanje lokalnih destinacija, pronalaženje restorana, hotela i prevoza. Osim toga, pristup internetu tokom putovanja omogućava nam da ostanemo u kontaktu s prijateljima i porodicom, i obezbjeđuje sigurnost i povezanost sa svijetom kada smo daleko od kuće.

Crnogorski Telekom upravo sa ciljem da svojim korisnicima omogući što lakši pristup internetu tokom putovanja konstantno unapređuje svoju Travel & Surf ponudu. Travel & Surf karte Crnogorskog Telekoma korisnicima sada omogućavaju da po posebnim uslovima, bez dodatnih internet troškova dok važi dodatak, surfuju:

  • u čak 50 zemalja svijeta, uključujući sve zemlje Evropske unije (EU);
  • i to u svim mrežama u tim zemljama – korisnici Telekoma više ne moraju da brinu u kojoj su mreži, i izbor mreže treba da ostave na automatskim podešavanjima.

Uz to, Travel & Surf dodaci i dalje donose duplo više gigabajta:

  • Travel&Surf 1 dan: 400 MB (umjesto 200 MB)
  • Travel&Surf 5 dana: 1 GB (umjesto 500 MB)
  • Travel&Surf 10 dana: 2 GB (umjesto 1 GB)

Uputstvo za aktivaciju Travel&Surf karata korisnici dobijaju SMS-om po ulasku u zemlju u kojoj će koristiti internet, a ako sadržaj Travel&Surf karte potroše ranije, internet saobraćaj će biti blokiran u periodu njenog važenja. U toj situaciji mogu deaktivirati kartu (i voditi računa o potrošnji jer se tada internet tarifira po cijenama iz cjenovnika), ili kupiti novu.

Travel&Surf karte Crnogorskog Telekoma sa još više gigabajta uključenih u karte omogućiće vam da se još lakše povežete sa svijetom bez brige o neželjenoj potrošnji i potencijalnim visokim troškovima surfovanja u inostranstvu, navodi se u saopštenju Telekoma.

„Nadamo se da ćete sa novim povoljnostima imati bezbrižno i ugodno putovanje“, poručuju iz ove kompanije.

Spisak zemalja u kojima se mogu koristiti, kao i više detalja o Travel&Surf kartama, dostupno je na https://telekom.me/privatni-korisnici/travel-and-surf-postpejd