Sjajna ponuda PHILIPS The One televizora u Multicomu

Pronađi svoj The One u Multicomu po sjajnoj cijeni!

19065 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Multicom
Foto: Multicom

Pravo je vrijeme da otkrijete Ambilight tehnologiju fenomenalnih Philips Google TV-a The One iz serije 8558 - po najpovoljnijim cijenama do sada i to uz 5 GODINA garancije!

The One 8558 seriju krase izuzetni modeli u dvije dijagonale – 55” i 65” koji će jednostavno zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih korisnika.

Pored odlične 4K Ultra HD slike, P5 procesora za oštrinu i živopisne boje, kao i kvalitetnog zvuka i modernog elegantnog dizajna, ovu seriju odlikuju inteligentne funkcije za nezaboravno iskustvo gledanja, kao i brojne mogućnosti povezivanja.

Uz jedinstvenu Ambilight tehnologiju sve se mijenja: vaš televizor izgleda veći i uvlači vas dublje u omiljene emisije, filmove i igre. Čarobni svijet prikazanih boja i njihova promjena u stvarnom vremenu, daje potpuno novu dimenziju gledanju različitih sadržaja, igranju igara i slušanju muzike , a cjelokupna atmosfera u Vašem domu neodoljivo podsjeća na bioskopsku. Iza svakog Ambilight televizora, dinamične LED diode prate akciju, pa tako ispunjavaju prostoriju toplim, raznobojnim sjajem, što pruža još grandiozniji doživljaj!

Doživite potpuni audio-vizuelni spektakl, zahvaljujući Philips The One 8558 premium televizorima sa vrhunskim Ambilight osvjetljenjem, po nevjerovatnim cijenama SAMO u Multicomu:

Philips The One Ambilight 55PUS8558 po cijeni od 719€

Philips The One Ambilight 65PUS8558 po cijeni od 949€

Iz ponude izdvajamo i odlične 4K UHD Smart TV modele iz serije 7008 po super cijenama: 55PUS7008 od 439€ 65PUS7008 od 589€

Multicom
foto: Multicom

Kompletan Philips asortiman televizora, kao i akcijske artikle možete pronaći na portalu ➡ Ovdje ili uživo u maloprodajnim objektima: Multicom MegaCentar Podgorica: Ilije Plamenca, Zabjelo Multicom M2 Podgorica: The Capital Plaza centar Multicom Radanovići: TC Butiko, na spratu Multicom Nikšić: novi tržni centar "Nikšić", 2. sprat Još jedna od pogodnosti jeste besplatna dostava za sve gradove, ali i mogućnost plaćanja na 3-36 mjesečnih rata - više o kupovini na rate pročitajte ovdje