Primajte mjesečne račune putem SMS-a: brže, jednostavnije, efikasnije!

Ušteda vremena i živaca – povećajte praktičnost i brzinu upravljanja finansijama s m:tel-ovom opcijom Račun na SMS.

17976 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mtel
Foto: Mtel

U današnjem užurbanom svijetu, gdje su brzina i praktičnost ključne vrijednosti, m:tel je tu da vam pruži inovativno rješenje koje će olakšati vašu svakodnevicu i unaprijediti način na koji upravljate svojim računima.

Otkrijte pet ključnih razloga zbog kojih što prije treba da se odlučite za primanje mjesečnih računa putem SMS poruka.

1. Rani pregled - računi stižu već do 5. u mjesecu

Jedan od najvažnijih aspekata upravljanja finansijama je pravovremeni pregled računa i planiranje budžeta. Sa prijavom za račun na SMS, vaši računi stižu već do svakog 5. u mjesecu. To znači da ćete imati dovoljno vremena da analizirate svoje troškove i napravite plan za ostatak mjeseca.

2. Brzina i efikasnost - plaćanje računa jednim klikom

Zamislite da svaki svoj račun možete platiti samo jednim klikom. Takav scenario uz opciju Račun na SMS postaje stvarnost - link za plaćanje računa sa već unijetim podacima dobijaš na SMS, a račun možeš platiti bez provizije.

3. Sigurnost i pouzdanost – računi direktno u vaš inbox

Računi svakog mjeseca stižu direktno u inbox vašeg mobilnog telefona, čime se eliminiše rizik od gubitka ili neovlašćenog pristupa vašim ličnim informacijama. Opcija Račun na SMS omogućava vam da se osjećate pouzdano i zaštićeno dok upravljate svojim finansijama.

4. Briga o okruženju – uštedimo papir i sačuvajmo šume

Svjesna svoje odgovornosti prema okruženju, kompanija m:tel je omogućila opciju slanja računa putem SMS kako bismo zajedničkim snagama smanjili potrošnju papira i doprinijeli očuvanju prirode. Prelaskom na SMS račune, zajedno doprinosimo očuvanju šuma i održivosti naše planete.

5. Briga o vašem vremenu – oslobodite se čekanja

Vrijeme je neprocjenjiv resurs. Prijavom za dobijanje računa na SMS, oslobađate se čekanja na poštansku dostavu i redova u poslovnicama. To vam daje više vremena za ono što zaista volite - bilo da je to provođenje vremena sa porodicom, omiljeni hobi ili fokusiranje na poslovne izazove.

Ne gubite više vremena - prijavite se za račune na SMS, i iskusite sve prednosti koje ova savremena opcija donosi.

Uslugu možete aktivirati slanjem poruke sadržine SMSRACUN na broj 14555, pozivom Korisničkog servisa na 1600 ili u poslovnici m:tel-a.

M:tel – Imate prijatelje!