Predstavljamo vam LimoExpress - jedinstveni digitalni alat za limo agencije

Na tržište Crne Gore stiže revolucionarna SaaS (Software as a Service) plaforma, uz koju će limo agencije sa lakoćom unaprijediti svoje procese i poslovanje.

41406 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Goldbear Technologies
Foto: Goldbear Technologies

LimoExpress platforma je razvijena od strane kompanije Goldbear Technologies, sa ciljem da preoblikuje industriju transfera, uz fokus na limo agencije, hotele i taksi udruženja. Dizajnirana u skladu sa potrebama tržišta, ova inovativna platforma pruža mogućnost unaprjeđenja poslovanja kroz automatizaciju svakodnevnih procesa, olakšanu internu komunikaciju i precizno izvještavanje dostupno uz svega par klikova.

Jedan od najvećih izazova u transportnoj industriji jeste efikasna komunikacija između operatera, vozača i klijenata. Telefonski pozivi, aplikacije za razmjenu poruka i emailovi lako dovode do nesporazuma i limitiranog protoka informacija, što rezultira neoptimizovanim funkcionisanjem biznisa. LimoExpress direktno rješava navedeni izazov uz pomoć intuitivnog back office sistema za operatere i mobilnom aplikacijom za vozače.

Goldbear Technologies
foto: Goldbear Technologies

Operateri imaju mogućnost jednostavnog unosa i upravljanja nalozima preko back office platforme, uz precizno bilježenje svih relevantnih podataka na platformi. U međuvremenu, vozači dobijaju push obavještenja na svojoj mobilnoj aplikaciji, pružajući im informacije u realnom vremenu o novim nalozima i svim pratećim detaljima.

Prikupljanje preciznih podataka o vašem poslovnom učinku i preferencijama klijenata nikada nije bilo lakše. LimoExpress vam pruža alate koji omogućavaju donošenje odluka zasnovanih na podacima, uz koje možete transformisati vaše poslovanje. Kroz aplikaciju možete imati uvid u ključne statistike, trendove među klijentima, opterećenje vozača i vozila, dnevni raspored i mnoge druge detalje.

A sada dolazimo do najzanimljivijeg dijela - prijavite se već danas i testirajte LimoExpress besplatno do kraja godine! Dobićete neograničen pristup svim funkcijama plaforme i uvjeriti se iz prve ruke u sve benefite koje LimoExpress pruža.

Ne propustite jedinstvenu priliku da pojednostavite svoje svakodnevne procese, unaprijedite komunikaciju i podignete svoje poslovanje na novi nivo. Pridružite se LimoExpress platformi već danas - vežite se, krećemo!

Posjetite naš sajt na: https://limoexpress.me/

Aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE

Aplikaciju za IOS uređaje možete preuzeti OVDJE

Aplikaciju za Huawei uređaje možete preuzeti OVDJE