Uz kupovinu PHILIPS televizora čeka vas sjajan poklon u Multicomu!

Praznična čarolija je gotovo nezamisliva bez uživanja u raznolikom TV sadržaju u toplini svog doma, sa porodicom i prijateljima. A s obzirom na to da nam se praznici bliže – pravo je vrijeme da odaberete TV po vašoj mjeri, kako biste beskompromisno uživali u svakom momentu kod kuće.

25067 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Multicom
Foto: Multicom

Budući da nam ovo doba godine neodoljivo miriše na poklone i darivanja, Multicom je spremio posebnu poklon akciju! U periodu od 24. novembra do isteka zaliha, kupovinom bilo kojeg Philips TV modela na POKLON dobijate Philips soundbar TAB5105/12 - i to u vrijednosti od 100,00€.

Multicom
foto: Multicom

Prepustite se uživanju u multimedijalnim sadržajima i zaronite u svijet besprekorne slike i zvuka bioskopskog kvaliteta – i to u udobnosti svog doma! Ukoliko vam je potrebna preporuka, sa zadovoljstvom izdvajamo modele velikih dijagonala iz The one 8558 serije, dok na sve modele Philips TV imate 5 GODINA garancije!

Multicom
foto: Multicom

PHILIPS The One 8558 serija oživljava filmove, emisije i igre u zadivljujućoj 4K rezoluciji. LED tehnologija obezbjeđuje žive boje, duboke crne i odličan kontrast za vizuelno zadivljujuće iskustvo gledanja.

Njegov elegantan crni dizajn upotpunjuje svaki kućni dekor, dodajući dašak elegancije svakoj prostoriji. Televizori iz ove serije opremljeni su najsavremenijim funkcijama i pametnim mogućnostima – što ih čini idealnim izborom čak i za one najzahtjevnije korisnike sa istančanim ukusom. The One model 8558 takođe nudi izuzetne audio performanse. Ugrađena Dolby Atmos tehnologija stvara višedimenzionalno zvučno iskustvo koje ispunjava prostoriju odličnim zvukom pružajući realističan doživljaj. U kombinaciji sa visokokvalitetnom slikom i Ambilight tehnologijom, stvara upečatljivu atmosferu tako što projektuje ambijentalno svijetlo na okolne zidove, čineći ekran većim i poboljšavajući cjelokupno iskustvo gledanja. Doživite potpuni audio-vizuelni spektakl, zahvaljujući Philips The One 8558 premium televizorima sa vrhunskim Ambilight osvjetljenjem, po specijalnim cijenama SAMO u Multicomu:

Philips The One Ambilight 55PUS8558 po cijeni od 719€

Philips The One Ambilight 65PUS8558 po cijeni od 949€

Iz ponude izdvajamo i vrhunske 4K UHD SmartTV modele iz 7008 serije po sjajnim cijenama: Philips 4K 55PUS7008 od 439€ Philips 4K 65PUS7008 od 589€

Multicom
foto: Multicom

Odaberite TV po vašoj mjeri i ne zaboravite da ponuda važi do kraja godine, odnosno do isteka zaliha.

Kompletan Philips asortiman televizora, kao i akcijske artikle možete pronaći na portalu ➡ Ovdje ili uživo u maloprodajnim objektima:

Multicom MegaCentar Podgorica: Ilije Plamenca, Zabjelo

Multicom M2 Podgorica: The Capital Plaza centar

Multicom Radanovići: TC Butiko, na spratu

Multicom Nikšić: novi tržni centar "Nikšić", 2. sprat

Još jedna od pogodnosti jeste besplatna dostava za sve gradove, ali i mogućnost plaćanja na 3-36 mjesečnih rata - više o kupovini na rate pročitajte ovdje www.multicom.me/s/rate