Kompanija One potvrdila olimpijske standarde i u novogodišnjoj noći

U srcu praznične euforije, One mreža opet je bila ključna za povezivanje ljudi tokom novogodišnje noći, dosežući olimpijske rezultate sa gotovo 30 odsto povećanim saobraćajem mobilnog interneta u odnosu na prethodnu godinu.

15338 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One
Foto: One

Dok smo uživali u trenucima s porodicom i prijateljima, i dijelili ih putem omiljenih apikacija, količina podataka dosegnula je impresivne visine. Ova ekspanzija digitalne povezanosti potvrđuje da radost raste kada je dijelimo s drugima.

Direktor sektora tehnike u kompaniji One Ratko Pustahija kazao je da je ponosan na One tim koji je posvećeno radio kako bi obezbijedio vrhunsko iskustvo za One korisnike.

“Pored vrhunskih usluga, željeli smo i da budemo dio nezaboravnih trenutaka naših korisnika tokom dočeka Nove godine. One tim je radio bez predaha kako bi obezbijedio nesmetane pozive, kao i brz i stabilan protok podataka omogućavajući našim korisnicima da dijele svoje posebne trenutke putem društvenih mreža, te da se povežu sa onima koji su daleko. Istovremeno, naš tim zadužen za podršku korisnicima bio je na visini zadatka i spreman da brzo i efikasno pruži odgovore na sva pitanja naših korisnika. Njihova ljubaznost i stručnost doprinijeli su stvaranju pozitivnog korisničkog iskustva, čak i u trenucima povećane potražnje,” kazao je Pustahija.

Ratko Pustahija
Ratko Pustahija foto: One

I dok digitalne platforme nastavljaju svoj uspon, tradicionalni telefonski pozivi i dalje imaju poseban značaj. U periodu od 31. decembra 2023. u 19 časova do 1. januara 2024. godine u 11 časova, obavljeni su brojni pozivi, sa gotovo 500 hiljada poziva iz One mreže, pokazujući da su tradicionalni kanali komunikacije poput poziva i SMS-a, iako u padu, i dalje prisutni u srcima naših korisnika.

Upravljanje saobraćajem u novogodišnjoj noći bila je prilika za One mrežu da pokaže efikasnost svojih investicija.

“Zadovoljstvo korisnika potvrđuje našu predanost. Nastavljamo putem gigabitnih brzina i širenjem 5G mreže širom zemlje, ostvarujući visoke performanse i kapacitete. Nastavljamo da postavljamo standarde za budućnost digitalne povezanosti,” poručio je Pustahija.

One zahvaljuje svojim korisnicima na povjerenju i raduje se daljem unapređenju mreže kako bi obezbijedila izuzetno iskustvo u komunikaciji u godinama koje dolaze.