Brže, bolje i više uz Telekom kućni internet - gigabitne brzine i besplatan pristup Magenta TV mobilnoj aplikaciji

Uz Telekomov kućni internet sada i posebna cijena za našu najatraktivniju tarifu - Non-Stop Unlimited

11874 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Stižu odlične vijesti za korisnike Telekom - kućnog interneta, a ukoliko i dalje razmišljate kome da poklonite povjerenje, sada je pravo vrijeme za odluku! Iskoristite promotivni period, do 19. aprila, i uživajte u benefitima koje smo “upakovali” za vas.

Brzina, prije svega

Korisnicima paketa Kućni internet L, povećavamo brzine interneta i do 1Gbps/250Mbps. Na ovaj način nagrađujemo vaše povjerenje, zato je povećanje brzine trajno i ne podrazumijeva dodatne obaveze.

U praksi, takve brzine podrazumijevaju najbrže preuzimanje podataka i gledanje video sadržaja u najboljoj rezoluciji, HD video striming bez zadrške, besprekoran gejming, i moćnu WiFi mrežu u vašem domu.

MagentaTV mobilna aplikacija – bez dodatnih obaveza!

Ne zaustavljamo se, već tokom trajanja promotivnog perioda svim korisnicima paketa - Kućni internet, poklanjamo i pristup mobilnoj verziji Magenta TV aplikacije. Pristup podrazumijeva aktivaciju TV Start paketa sa oko 110 kanala, koje ćete moći da pratite na vašem smartfonu, tabletu ili računaru.

Povoljnost važi tokom trajanja ugovorne obaveze za pakete u okviru ponude – Kućni internet, kao i za korisnike koji ugovor produže tokom trajanja promotivne ponude.

Ukoliko još uvijek niste korisnik Telekom - kućnog interneta, aktuelna ponuda je definitivno dodatna motivacija. Uz 50% popusta tokom prva tri mjeseca trajanja ugovora, novi korisnici, za svega 10,95 €/mj. dobijaju brzinu, stabilan internet, ali i pristup Magenta TV mobilonoj aplikaciji, bez dodatnih troškova. Detaljnije informacije o paketima dostupne su na Telekom sajtu, dok aktivaciju možete pokrenuti i onlajn.

Non-Stop Unlimited tarifa po cijeni od 15,90 eura mjesečno!

Uz Telekom - kućni internet od danas i non-stop podrška za sve vaše price, i djela. Neograničeni pozivi ka svim mrežama u Crnoj Gori, uz dodatne povoljnosti Non-Stop Unlimited tarife, svim korisnicima kućnog interneta dostupni su po nižoj cijeni – za svega 15,90 eura mjesečno!

Za unlimited surf, svakog mjeseca možete računati i na + 100GB interneta, bez dodatnih obaveza. Takodje, i ova povoljnost je trajna, odnosno važi dok korisnik ima paket fiksnog interneta po osnovu kojeg je i ostvario ovaj benefit.

Non-Stop paket povoljnosti mogu aktivirati novi postpejd korisnici.

Razloga je mnogo, zato iskoristite promotivni period do 19. aprila i aktivirajte povoljnosti koje nudimo uz Telekom - kućni internet, a kada ih aktivirate, validnost zavisi od dužine ugovorne obaveze. Može i neograničeno – na vama je izbor.