Telekom u četvrtak predstavlja finansijske i operativne rezultate postignute u 2023. godini

Prijavite se za „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“ Crnogorskog Telekoma

11994 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Crnogorski Telekom će u četvrtak, 22. februara, u 15:30 časova održati „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“, na kojem će akcionarima i zainteresovanim investitorima predstaviti poslovne rezultate ostvarene tokom 2023. godine. Predstavnici menadžmenta kompanije odgovaraće tokom poziva na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka, kao i planova i očekivanja za naredni period.

Iz Crnogorskog Telekoma pozivaju zainteresovane akcionare i investitore da se do 22. februara, do 12:00 časova, prijave na e-mail sekretar@telekom.me, kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

U naslovu e-maila potrebno je istaći „Prijava za 13. Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima Crnogorskog Telekoma“, a u tekstu ime i prezime, zanimanje, te informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Crnogorskog Telekoma, kao i e-mail adresu za kontakt.

To će biti trinaesti „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“ Crnogorskog Telekoma, koji na ovaj način održava kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću, potvrđujući transparentnost u radu i donošenju odluka kao osnovni princip poslovanja kompanije, ističu iz Sektora za korporativne i pravne poslove Telekoma.

„Konferencijski poziv sa analitičarima“ održaće se putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku zakazanom za 22. februar. Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima platforme.