Poslovnica u Budvi – redizajnirana i otvorena!

Očekujemo vas na staroj adresi, u novom modernizovanom ambijentu uz atraktivne povoljnosti

18878 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Modernizovali smo poslovnicu u Budvi - na staroj lokaciji u Mediteranskoj 23, očekuje vas novi, multimedijalni ambijent, savremeniji način prezentiranja svih usluga kompanije, sa ciljem da korisnicima omogućimo potpuno novo iskustvo u redizajniranom prostoru i lakši pristup servisima.

Posjetite nas u novom, modernizovanom ambijentu, tokom ove sedmice i iskoristite atraktivne povoljnosti!

  • Ukoliko tokom promotivnog perioda produžite ugovor, aktivirate novi servis ili se odlučite za neki od telefona u ponudi, možete ostvariti značajne popuste na uređaj i poklon - 100 GB interneta tokom naredna 3 mjeseca.
  • Za nove korisnike rezervisan je značajan popust na najpopularniju postpejd tarifu Non-stop Unlimited, koja je sada našim posjetiocima u Budvi dostupna za 15,90 eura mjesečno.
  • Svi korisnici koji produže ili potpišu novi ugovor za neki od MagentaTV paketa dobijaju otključane sve TV kanale tokom narednih 12 mjeseci.

„Svjesni smo da je dobra ponuda samo dobar početak, i da je jako važno da naši korisnici lako saznaju sve što im je potrebno, kao i da se u našim poslovnicama osjećaju prijatno. Želimo da kreiramo moderan ambijent za prezentaciju proizvoda i usluga, prateći pri tome standarde Dojče Telekom grupe kojoj pripadamo. Posjetioce budvanske poslovnice, od danas očekuju, prijatan ambijent, funkcionalno organizovan prostor, multimedijalni sadržaji, predusretljvi zaposleni Telekoma spremni da odgovore na sve zahtjeve korisnika, kao i specijalne povoljnosti. Naravno, i ubuduće. Stalno se mijenjamo i razvijamo, trudeći se pritom da zadovoljimo, ali i prevaziđemo očekivanja naših korisnika. Upravo je to naša specifičnost“, kazala je na otvaranju poslovnice Jesenka Mihailović, rukovodilac direktne prodaje u Crnogorskom Telekomu.