Magenta TV – za šest mjeseci preko 20 hiljada korisnika

Nastavićemo sa usavršavanjem ove napredne, po mnogo čemu jedinstvene TV platforme u zemlji, a nastavljamo i da određenim znacima pažnje nagrađujemo povjerenje naših korisnika, kazao je Marjan Popović, menadžer Službe za multimedijalne sadržaje

18048 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Crnogorski Telekom
Foto: Crnogorski Telekom

Nakon šest mjeseci od uvođenja nove TV platforme Crnogorskog Telekoma – Magenta TV, registrovano je više od 20 hiljada korisnika, čime su premašena kompanijska očekivanja, podjednako - u segmentu broja, ali i indikatora zadovoljstva korisnika, koji 4X bolje ocjenjuju Magenta TV servis u odnosu na staru platformu.

Nagrađujemo korisničko povjerenje, upravo zato je našem 20-hiljaditom korsniku, Radosavu Milunoviću uručen poseban poklon – robot usisvač Roborock S6 Max. Nastavićemo sa usavršavanjem ove napredne, po mnogo čemu jedinstvene TV platforme u zemlji, a nastavljamo i da određenim znacima pažnje nagrađujemo povjerenje naših korisnika, kazao je Marjan Popović, menadžer Službe za multimedijalne sadržaje.

"Migracija sa Extra TV je veoma jednostavna, traje svega nekoliko minuta i raduje nas što je značajan broj korisnika bez pomoći tehničara i Call centra instalirao Magenta TV: Osim toga, Magetna TV je u tehnološkom smislu već u dominantnoj poziciji na crnogorskom tržištu, a uz automatsko ažuriranje funkcionalnosti koje su lansirane na nivou Deutsche Telekom grupe, posjeduje i značajan potencijal za usavršavanje u periodu koji slijedi. Konstantno radimo i na sadržaju, tako smo početkom godine u ponudu uključili Eurosport i Discovery kanale, što uz brojne ostale prednosti - inovativne funkcionalnosti, stabilnost i kvalitet servisa čini prepoznatljivost Magenta TV na tržištu. Sve što preduzimamo proizvodi rezultat, pa postepeno prelazimo iz zone migracije, ka povećanju broja novih korisnika", kazao je Popović.

Crnogorski Telekom
foto: Crnogorski Telekom

Podsjećamo, nova TV platforma – MagentaTV, korisnicima donosi brojne novitete koji uključuju vraćanje programa do 14 dana unazad, preporuku sadržaja u skladu sa interesovanjima i navikama korisnika, bolji kvalitet slike i zvuka, i gledanje televizije na svakom ekranu (mobilnom telefonu, tabletu, laptopu, TV-u).

MagentaTV box svaki televizor pretvara u smart TV najnovije generacije, a televizijski program osim preko MagentaTV box-a možete gledati i na MagentaTV aplikaciji za mobilni telefon ili tablet, i preko sajta www.magentatv.me .