KOMENTARI NA FACEBOOK-U

Vremeplov: Gradovi u svijetu imaju bandite, u Crnoj Gori banditi imaju gradove

Revoltirani događajem, akademski građani, profesori univerziteta, novinari i drugi poslali su poruke
836 pregleda 0 komentar(a)
Vijesti, 8. avgust 2009., Foto: Arhiva Vijesti
Vijesti, 8. avgust 2009., Foto: Arhiva Vijesti

Povodom incidenta koji se desio u srijedu veče, kada su napadnuti fotoreporter i zamjenik glavnog urednika ND “Vijesti”, pojavile su se reakcije i na popularnoj internet stranici Facebook.

Nakon niza komentara na postavljene linkove naslovne strane “Vijesti”, napravljena je i grupa pod nazivom “Miomir Mugoša-šerif Podgorice i okolnih sela”. Samo u prvih nekoliko minuta grupa je imala na desetine članova, a nakon 24 sata brojala je preko 600 članova.

Revoltirani događajem, akademski građani, profesori univerziteta, novinari i drugi poslali su poruke:

“Kakva država, kakva vlast, kakva pokorna masa”, “Tri bambija za Mugija. Smrt novinarima”, “Gradovi u svijetu imaju bandite, a banditi u Crnoj Gori imaju svoje gradove”, “Ako me ko bude dirao, dovešću mu Mugošu”, “Ko se igra s Mugijem još”.

“Ništa, da se počnu skupljat potpisi da se ovaj čovjek razriješi funkcije Gradonačelnika, da se postavi primjer svima da država može i oće. Krenimo!”

“Gospodo, ako želimo da čitamo kako živimo do jaja, da su nam plate po 1000 eura, da su nam političari cvijeće, sveci i bezgrešni, ako želimo sa osmjehom da plaćamo što hodamo njihovim ulicama, što dišemo njihov vazduh, onda OK, dajte svima po jedan imunitet pa udrite po govnima novinarskim. Što da nam kvare iluziju da lijepo živimo”.

“Da je Mugoša imao imalo časti, podnio bi ostavku nakon slučaja sa Marijanom i njenim psom vodičem. Ili da je bar to imao neko od nadređenih, pa da ga primora na to. Šta treba silniku još?“

Na sajtu www.cafemontenegro.com, na kojem je postavljen tekst o incidentu preuzet od “Vijesti”, među komentarima pod šifrom ”stara varoš” stajalo je:

“Smatram da pretjerujete u napadima na našeg gradonačelnika, a morate uzeti u obzir da je žena sa psom prošla netaknuto,bez ijedne modrice. p.s.narod treba da se stidi svog izbora.”

Preporučujemo za Vas