DORMEO i TV Vijesti: Saznajte koji proizvod možete kupiti po najnižoj cijeni do sada za samo 15 minuta

Samo oni koji od 9.30h do 9.45h pozovu broj koji će biti ispisan na ekranu TV Vijesti - dobiće specijalni, do sada najveći, popust na proizvod koji Dormeo nudi na velikoj petnaestominutnoj akciji
166 pregleda 0 komentar(a)
Dormeo, Foto: TV Vijesti
Dormeo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 25.12.2016. 20:22h

Samo oni koji od 9.30h do 9.45h pozovu broj koji će biti ispisan na ekranu TV Vijesti - dobiće specijalni, do sada najveći, popust na proizvod koji Dormeo nudi na velikoj petnaestominutnoj akciji.

U ponedjeljak budite uz TV Vijesti jer je Dormeo spremio veliko iznenađenje – hit ponuda za proizvod koja će vam podići praznično raspoloženje.

Dormeo nastavlja druženja sa našim gledaocima uživo i poklanja najpovoljnije uslove za kupovinu svojih proizvoda do sada!

Više nećete morati da trošite dragocjeno vrijeme da biste postigli savršene rezultate! Spremite telefone i budite uz TV Vijesti odmah nakon Boje jutra i saznajte koji hit proizvod ćete moći kupiti po najpovoljnijim uslovima do sada!

Iskoristite ovu zimu za najbolje poklone po najnižim cijenama do sada. Tačno 15 minuta kupovine koja će vam vratiti osmjeh na lice.

Kompaniju Dormeo karakteriše jedinstvena mješavina zabavne kupovine iz fotelje, inovativnih tehnika prodaje, poštovanja najviših standarda sigurnosti za kupce i poklanjanje posebne pažnje svakom pojedincu,a upravo to osiguralo im je vodeći položaj na tržištu. Kompanija Dormeo postoji na crnogorskom tržištu još od aprila 2010. godine i od tada nastoji poboljšavati kvalitet usluge i odgovoriti na sve zahtjeve svojih kupaca. Glavna asocijacija su za miran san, a vrlo često i za dobre ponude i poklone.

Detalje o novoj HIT ponudi saznajte u ponedjeljak nakon “Boja jutra” od 09.30h

Bonus video: