Slađana Perunović i Akademik najbolji u Nikšiću

100 pregleda 0 komentar(a)
Slađana Perunović, Foto: Luka Zeković
Slađana Perunović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 23.12.2016. 11:30h

Slađana Perunović i džudo klub „Akademik“ izabrani su za najboljeg sportistu i sportsku organizaciju u Nikšiću, dok je treneru „Akademika“ Draganu Šćepanoviću pripala nagrada za najboljeg trenera u gradu pod Trebjesom.

Tako je tajnim glasanjem odlučio četrnaestočlani žiri sastavljen od sportskih novinara i predstavnika Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje, koji je organizovao izbor najboljih sportista i sportskih radnika za 2016.godinu.

Najbolji društveno-sportski radnik je direktor “Akademika” Novica Milović, dok je posebno priznanje za sportski rezultat pripalo paraolimpijki Marijani Goranović.

Izabrani su i najbolji sportisti u deset sportskih disciplina: Nikola Garadšević – džudo, Nikola Koprivica – boks, Nikola Pavlićević – košarka, Suad Ličina – fudbal, Petar Perošević – futsal, Nikola Malović – karate, Ivona Nedić – odbojka, Komnen Jeftić – jiu jitsu i Tijana Blagojević – šah.

Žarko Vukotić je izabran za naboljeg rekreativca, a Dragutin Radovanović, profesor u OŠ „Ratko Žarić“ za najuspješnijeg pedagoga fizičke kulture.

Za najboljeg sportskog novinara izabran je Darko Bulatović, novinar portala “Onogošt”.

Njima će nagrade biti uručene u ponedjeljak, 26. decembra.

Bonus video: