Svaki muškarac želi ovih 5 stvari od žene koju voli

Za zdravu vezu oba partnera treba i dalje da neguju svoje hobije, odnose s prijateljima i porodicom, odnosno moraju zadržati svoju ličnost
371 pregleda 0 komentar(a)
ljubav, veza, par, Foto: Shutterstock
ljubav, veza, par, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.12.2016. 13:14h

Da bi se muškarac osjećao dobro i bio srećan u ljubavnoj vezi, potrebno mu je ovih pet stvari od žene koju voli- u protivnom će uvenuti kao cvijet kojeg niko nije zalivao.

Ne zaboravite da u njemu i dalje žive određeni instinkti koje su naslijedili od svojih dalekih predaka. Jedan od njih je da bude zaštitinik svoje partnerke.

Zato, na primjer, iako bez problema možete da promijenite sijalicu, zamolite njega da to uradi – osjećaće se važno.

Svaki pravi muškarac želi ovih 5 stvari od žene:

Da bude njen heroj

Muškarcima je jednostavno urođena potreba da budu heroji, posebno pred ženama koje žele impresionirati. Onoj koju voli on želi da pruži cio svijet, da je nosi na dlanu, da je drži zaštitnički u naručju, da je spašava od neugodnih ili napornih situacija. Zauzvrat samo želi da vidi u njenim očima da mu se divi.

Da bude prihvaćen i voljen

Želi to da osjeća bez obzira na svoje nesavršenosti. Želi da ga voljena žena prihvati upravo onakvog kakav je, sa svim manama i vrlinama. Svjestan je da će ponekad zaboraviti da uradi ono što mu je njegova partnerka rekla, ali ne želi da njena ljubav zavisi o takvim sitnicama.

Da mu žena govori kako se osjeća

Mnoge žene griješe jer vjeruju kako njihovog muškarca ne zanima kako se one osjećaju pa mu o tome ni ne govore. Ali, svaki pravi muškarac želi da zna kako se njegova ljubav osjeća. Ne želi da živi u neznanju i da nagađa šta bi u njenoj glavi moglo da se događa. Stručnjaci za veze kažu kako partneri grade zid između sebe, ciglu po ciglu, svaki put kada nešta prijećute, posebno kada za sebe zadrže to kako se osjećaju.

Da imaju dobru komunikaciju

Loša komunikacija je smrt za ljubavnu vezu i svaki pravi muškarac je toga svjestan. Zato pored sebe želi da ima partnerku s kojom može da razgovara o svemu, opušteno i spontano. Takođe, on zna da je ponekad i tišina odlična neverbalna komunikacija između dvoje ljudi. Ponekad nije potrebno ništa reći da bi se zapravo reklo puno toga.

Da ona ima svoja interesovanja

Za zdravu vezu oba partnera treba i dalje da neguju svoje hobije, odnose s prijateljima i porodicom, odnosno moraju zadržati svoju ličnost. Pravi muškarac ne želi pored sebe da ima ženu koja će život podrediti njemu i njegovim interesovanjima. Želi partnerku koja razmišlja svojom glavom i ne zaboravlja svoj identitet.