"Pjesma života" najgledanija serija u Crnoj Gori

Ne propustite novu epizodu Pjesme života večeras nakon Vijesti u pola 7
216 pregleda 0 komentar(a)
Pjesma života
Pjesma života
Ažurirano: 21.12.2016. 16:01h

Priča o ljubavi, o ponovnim susretima, neiscrpnoj borbi i rastancima, osvojila je gledaoce širom Crne Gore. Serija "Pjesma života" nakon mjesec dana prikazivanja učvrstila se na prvoj poziciji najgledanije serije u Crnoj Gori.

Prava za prikazivnje ove hit serije TV Vijesti je otkupila nakon uspješno završene prve sezone u Turskoj, gdje je i nagrađena titulom najbolje drame u 2016. godini. Sa rejtingom od 10% i udjelom od 22% "Pjesma života" je povećala razliku u gledanosti u odnosu na ostale serije koje gledaoci mogu pratiti na crnogorskim televizijama, pokazuju podaci Telekoma i IPSOS-a iz Decembra.

U toku je snimanje druge sezone koju će naši gledaoci imati prilike da prate već od druge polovine februara 2017.

Da su gledaoci navikli da serijski program na TV Vijesti bude njihov izbor pokazuje i podatak da jednu od najboljih humorističkih serija iz regiona - "Kud puklo da puklo", koju gledaoci mogu pratiti radnim danima prije Vijesti u pola 7, prati u prosjeku 20% gledalaca koji su tada uz TV prijemnike, a njih 18% svakog vikenda novu dramu Dama pod velom, izvrsnu priču iz sjeverne Italije s kraja 19. vijeka.

Ne propustite novu epizodu Pjesme života večeras nakon Vijesti u pola 7.

Bonus video: