NASTAVLJAMO SA IZNENAĐENJIMA: Dormeo je spremio neodoljivu ponudu za gledaoce TV Vijesti

Dormeo je spremio još jedno iznenađenje – HIT ponuda za proizvod koji će unijeti radost u vaš dom i to po najnižoj cijeni do sada
90 pregleda 4 komentar(a)
Dormeo, Foto: TV Vijesti
Dormeo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 21.12.2016. 19:14h

Nakon velikog interesovanja za akcijske prodaje na TV Vijesti, Dormeo nastavlja druženja sa našim gledaocima uživo i sprema najpovoljnije ponude do sada!

Ovog četvrtka budite uz TV Vijesti jer je Dormeo spremio još jedno iznenađenje – HIT ponuda za proizvod koji će unijeti radost u vaš dom i to po najnižoj cijeni do sada.

Spremite telefone i budite uz TV Vijesti odmah nakon Boje jutra i saznajte koji hit proizvod ćete moći kupiti po najpovoljnijim uslovima do sada! Iskoristite ovu zimu za najbolje poklone po najnižim cijenama do sada. Tačno 15 minuta kupovine koja će vam vratiti osmjeh na lice.

Kompaniju Dormeo karakteriše jedinstvena mješavina zabavne kupovine iz fotelje, inovativnih tehnika prodaje, poštovanja najviših standarda sigurnosti za kupce i poklanjanje posebne pažnje svakom pojedincu,a upravo to osiguralo im je vodeći položaj na tržištu. Kompanija Dormeo postoji na crnogorskom tržištu još od aprila 2010. godine i od tada nastoji poboljšavati kvalitet usluge i odgovoriti na sve zahtjeve svojih kupaca. Glavna asocijacija su za miran san, a vrlo često i za dobre ponude i poklone.

Detalje o novoj HIT ponudi saznajte u četvrtak nakon “Boja jutra” od 09.30h.

Bonus video: