Put Risan-Nikšić: Pet članova porodice Stevović povrijeđeno u udesu

Bojanić je prošao bez povreda, Jelena Stevović i U.S. prebačeni su u KCCG, dok su ostali članovi porodice Stevović prevezeni u Opštu nikšićku bolnicu
203 pregleda 11 komentar(a)
Udes Grahovo, Foto: Čitalac reporter
Udes Grahovo, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 17.12.2016. 12:16h

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Nikšić - Risan u Grahovu četiri osobe su lakšem, a jedna teže povrijeđena.

Sa težim povredama prošla je Novljanka Jelena Stevović, dok su lakše povrijeđeni njeni sinovi U.S. (2), V.S. (5), kćerka A.S. (4), kao i suprug Branislav Stevović (35).

Do udesa je, kako je "Vijestima" nezvanično rečeno, došlo kada je Nikšićanin Predrag Bojanić (35) koji je upravljao motornim vozilom marke "Iveco" iz za sada neutvrđenih razloga prešao na suprotnu kolovoznu traku i sudario se sa "golfom 2" za čijim upravljačem je bio Stevović.

Bojanić je prošao bez povreda, Jelena Stevović i U.S. prebačeni su u KCCG, dok su ostali članovi porodice Stevović prevezeni u Opštu nikšićku bolnicu.

Prema riječima dr Ilije Ašanina, direktora bolnice u Nikšiću, Jelena i njen sin su upućeni u Pogoricu na odjeljenje maksiofacijalne hirurgije zbog povrede glave.

Do udesa je došlo oko 9:45 časova i uviđaj koji je u toku obavljaju službenici nikšićke policije.

Bonus video: