Boje jutra: Darivanje u susret praznicima

U prijatnom prazničnom ambijentu - i ovoga decembra dijelimo mnoštvo nagrada najvjernijim gledateljkama i gledaocima
70 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra NG, Foto: Zoran Đurić
Boje jutra NG, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 15.12.2016. 12:01h

Crnogorski motociklisti, članovi Udruženja "No Limit Bikers", u subotu 17. decembra, ponovo će obradovati mališane iz Dječjeg doma "Mladost" u Bijeloj tako što će im, obučeni u odijela Djeda Mrazeva, uručiti poklon paketiće. Tim povodom članovi "No Limit Bikers-a" biće gosti Boja jutra.

U jutarnjem programu pogledajte i priču o kancelariji Djeda Mraza u Laponiji na sjeveru Finske gdje svake godine stigne na milione dječjih pisama iz svih krajeva svijeta.

Uz Boje jutra ispratite i izvještaj sa panel diskusije "Roditeljski sastanak", koja je upriličena povodom "Neđelje ponosa" koja se obilježava od 12. do 17. decembra.

Naredne nedjelje, na konferenciji koju organizuje Međunarodna organizacija rada sa Ministarstvom rada i socijalnog staranja, biće predstavljena Bijela knjiga: Preporuke za unapređenje zapošljavanja mladih u Crnoj Gori. O tome u Bojama jutra.

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka organizuje 13. konferenciju o kontroli pušenja pod nazivom "Mladi i duvan". Detaljnije u jutarnjem programu.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Milena Perović Korać, CN "Monitor".

Gledaoci jutarnjeg programa TV Vijesti uživaće i u prazničnoj atmosferi koju Boje jutra donose uz pomoć prijatelja iz La mia casa.

U prijatnom prazničnom ambijentu - i ovoga decembra dijelimo mnoštvo nagrada najvjernijim gledateljkama i gledaocima.

Ovoga puta nagrade su obezbjedile brojne kompanije - među kojima su M:tel, Nestle, Natureta, Kids land, Stomatološka ordinacija Alivodić - Vučković i mnogi drugi.

Bonus video: