NASTAVLJENO SUĐENJE OBRADOVIĆU

Sjećaju se sastanka u "Ramadi", ali ne i datuma

Svjedokinja Tanja Dašić iz Ministarstva saobraćaja je navela da ne zna tačno vrijeme sastanka, ali da se sjeća da je jedan bio prošle godine, a jedan u januaru ove godine. Ona tvrdi da su u pitanju radni sastanci
103 pregleda 17 komentar(a)
Nebojša Obradović, Foto: Savo Prelević
Nebojša Obradović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.12.2016. 07:14h

Svjedoci na suđenju direktoru Direkcije za željeznicu Nebojši Obradoviću potvrdili su da su sastanci tog preduzeća održavani u hotelu "Ramada", ali nijesu mogli da preciziraju vrijeme u kojima su održani.

Specijalno državno tužilaštvo optužilo je Obradovića da je u julu 2015. i januaru 2016. iz budžeta Direkcije platio partijske skupove Socijaldemokrata u "Ramadi".

Pomoćnik direktora Direkcije Miroslav Kukavičić kazao da se ne sjeća datuma sastanka, ali da zna da su bili u prijepodnevnim časovima.

"Znam da je tema sastanka u julu bila pripremanje budžeta i da smo bili u velikoj sali. Ne sjećam se da li sam tada prvo išao na posao prije nego sam pošao na sastanak u "Ramadu". Znam da je bila voda od posluženja na sastancima i izuzev toga ništa drugo", kazao je Kukavičić.

Svjedokinja Tanja Dašić iz Ministarstva saobraćaja je navela da ne zna tačno vrijeme sastanka, ali da se sjeća da je jedan bio prošle godine, a jedan u januaru ove godine. Ona tvrdi da su u pitanju radni sastanci.

"U principu ih ne bilježimo, pa ne postoji pisani trag da su sastanci održani", kazala je Dašić.