Podgoričanin pokušao da siluje sugrađanku: Pretukao je pa odvukao u žbun kod Vezirovog mosta

Iz policije su kazali da joj je prišao sa leđa i više puta je udario po glavi i tijelu, nanoseći joj teške povrede, nakon čega je odvukao do obližnjeg žbuna i pokušao da je siluje
63 pregleda 110 komentar(a)
Silovanje, nasilje u porodici
Silovanje, nasilje u porodici
Ažurirano: 12.12.2016. 06:55h

Tridesetjednogodišnji Đ. M. iz Podgorice uhapšen je preksinoć oko ponoći zbog sumnje da je par sati ranije pokušao da siluje šest godina mlađu Š. M.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, Podgoričanin je u subotu veče oko 20 sati i 30 minuta, na platou kod Vezirovog mosta napadao dvadesetpetogodišnjakinju.

Iz policije su kazali da joj je prišao sa leđa i više puta je udario po glavi i tijelu, nanoseći joj teške povrede, nakon čega je odvukao do obližnjeg žbuna i pokušao da je siluje.

Sagovornik iz policije objašnjava da je u djevojku spasila prolaznica koja je čula njeno zapomaganje.

Navodno, Đ. M. je pobjegao kada je primijetio da žena ide ka njima. Djevojka je sa teškim povredama prevezena do Kliničkog centra, u kome joj je ukazana pomoć. Prema saznanjima TV Vijesti zadobila je prelom noge i potres mozga.

Nakon uviđaja i prikupljenih podataka, policija je došla do saznanja da je mogući počinilac tog krivičnog djela Podgoričanin Đ. M. Inspektori podgoričke policije oko ponoći pošli su do njegove kuće, pronašli krvavu odjeću i uhapsili ga. Tokom kriminalističke obrade on je inspektorima priznao da je pokušao da siluje sugrađanku, nakon čega mu je određen pritvor.

Bonus video: