NA GP ŠĆEPAN POLJE

Uhapšen državljanin Srbije, pronađeno 16 kila marihuane

"Ukupno su pronađena i oduzeta 53 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuana ukupne težine 16 kg", saopšteno je iz Uprave policije
0 komentar(a)
Marihuana, Foto: Shutterstock
Marihuana, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.12.2018. 14:31h

Kontrolom auta kojim je upravljao državljanin Srbije V.M. (63) na graničnom prelazu Šćepan Polje pronađena su 53 pvc pakovanja sa, kako se sumnja, marihuanom težine 16 kilograma.

Srpski državljanin je uhapšen i priveden tužiocu u Podgorici.

"Službenici Stanice granične polcije Plužine i Carinske ispostave Šćepan Polje su na GP Šćepan Polje, kontrolisali vozilo marke „Peugeot 407“ kojim je upravljao V.M. (63) državljanin Republike Srbije. Detaljnom graničnom kontrolom uz upotrebu specijalističke opreme, videoskopa i bastera, policijski i carinski službenici su pronašli dva pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, i došli do sumnje da se u vozilu nalazi još pvc pakovanja koja su bila fizički nedostupna. Lice je lišeno slobode i zajedno sa vozilom predato službenicima Odsjeka za borbu protiv droge. Postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici službenici Odsjeka su izvršili pretres vozila kojom prilikom su pronašli još 51 pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuana. Ukupno su pronađena i oduzeta 53 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuana ukupne težine 16 kg", saopšteno je iz Uprave policije.

Preporučujemo za Vas