Potvrđena optužnica za ubistvo Zorana Boljevića

Navodi se da je nakon kraće rasprave došlo do fizičkog obračuna i potezanja oružja
245 pregleda 2 komentar(a)
Danilo Jovanović, Foto: Filip Roganović
Danilo Jovanović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 10.12.2016. 09:22h

Vanraspravno vijeće Višeg suda u Podgorici potvrdilo je optužnicu protiv Danila Jovanovića (64) i njegovih sestrića Zdravka (33) i Zorana Radulovića (37), zbog sumnje da su u maju 2016. ubili tridestrogodišnjeg Zorana Boljevića u naselju Zabjelo.

Njihov branilac, advokat Zdravko Begović kazao je da se njegovim klijentima stavlja na teret - teško ubistvo pri bezobzirnom ponašanju.

Prema navodima optužnice, braća Radulović dogovorila su se 25. maja da se sa Boljevićem nađu u lokalu Laganini na Zabjelu.

Navodi se da je nakon kraće rasprave došlo do fizičkog obračuna i potezanja oružja.

“Sumnja se da je Danilo Jovanović, pištoljem iz neposredne blizine lišio života Zorana Boljevića i to za vrijeme tuče koja se u tom momentu odvijala između Boljevića sa jedne, te Zorana i Zdravka Radulovića sa druge strane. Prethodno su se, kako se sumnja, Radulovići dogovorili sa Boljevićem da se nađu u jednom od lokala u ovoj ulici, gdje su potom došli sa ujakom. Kad su se našli sa Boljevićem, došlo je do fizičkog obračuna i potezanja vatrenog oružja između Boljevića sa jedne i Radulovića sa druge strane. Nakon čega je Jovanović pritrčao i ispalio hice u predjelu glave Boljeviću, od kojih je ovaj preminuo”, saopšteno je tada iz policije.

Bonus video: