Bivši poštar i sin tukli Muja Redžu

Redža je juče ujutru upućen u spuški zatvor na odsluženje jednogodišnje kazne po pravosnažnoj presudi za krivično djelo prevara
549 pregleda 7 komentar(a)
Mujo Redža, Foto: Arhiva "Vijesti"
Mujo Redža, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 09.12.2016. 06:29h

Ulcinjsko tužilaštvo još čeka zvanične nalaze iz barske bolnice o težini povreda koje su ulcinjskom biznismenu Muju Redži u ponedjeljak veče nanijeli sugrađani - bivši poštar I. Ljajka i njegov sin.

Oni su te noći privedeni i saslušani u policiji nakon čega su pušteni na slobodu, do konačne procjene tužilaštva o tome da li će im i po kom osnovu odrediti pritvor.

Prema saznanjima "Vijesti", Ljajke su u ponedjeljak veče telefonom pozvali Redžu da izađe iz svog restorana "Dajmond", koji se nalazi u centru Ulcinja, kako bi pokušali da riješe ranije neraščišćene račune.

Prvo je uslijedio verbalni, a potom i fizički sukob u kojem je Redža, kako su u policiji mogli da utvrde sa izuzetih video zapisa kamera, izvukao deblji kraj.

Prema nezvaničnim saznanjima, radile su i flaše od kojih je jedna razbijena o Redžinu glavu.

Nakon incidenta, Redža je prebačen u barsku bolnicu, gdje je bio kratko hospitalizovan, a onda otpušten na kućno liječenje.

On je juče ujutru upućen u spuški zatvor na odsluženje jednogodišnje kazne po pravosnažnoj presudi za krivično djelo prevara.

Bonus video: