Moć je u vama!

Ljubav prema samom sebi je najznačajniji poklo, jer kada volimo ono što jesmo, nećemo sebe povrijediti i nećemo povrijediti druge. Sa unutrašnjim mirom neće biti ratova, bandi, terorista i beskućnika
141 pregleda 1 komentar(a)
moć, odmor, Foto: Shutterstock.com
moć, odmor, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 10.12.2018. 12:55h

Neće biti nezdravosti, side, raka, siromaštva i gladi. Prema tome, recept za mir u svijetu je sljedeći: postići mir u sebi. Mir, razumijevanje, saosjećanje, oproštaj i, prije svega, ljubav. Mi u sebi imamo moć da dovedemo do ovih promjena.

Ljubav je nešto što možemo da izaberemo, kao što izaberemo da se naljutimo ili da mrzimo ili da se rastužimo. Mi možemo da izaberemo ljubav. To je uvijek naš izbor. Hajde da upravo sada, u ovom trenutku, izaberemo da volimo. To je najsnažnija postojeća isceliteljska moć.

Informacija u ovoj knjizi je prilika da saznate malo više o sebi i da shvatite potencijal koji ste dobili rođenjem. Imate priliku da sebe više zavolite da biste postali dio nevjerovatnog svijeta ljubavi. Ljubav počinje u našim srcima i počinje sa nama. Dopustite da vaša ljubav doprinese isceljenju naše planete.

U prodaji od utorka 11. decembra Moć je u vama.

Bonus video: