Boje jutra u četvrtak: Brojne nagrade za gledaoce, jesu li ispravne igračke na CG tržištu...

U prijatnom prazničnom ambijentu - i ovoga decembra dijelimo mnoštvo nagrada najvjernijim gledateljkama i gledaocima. Ovoga puta nagrade su obezbjedile brojne kompanije - među kojima su M:tel, Nestle, Natureta, Kids land, Stomatološka ordinacija Alivodić - Vučković i mnogi drugi.
143 pregleda 0 komentar(a)
igračke, Foto: Shutterstock
igračke, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.12.2016. 13:31h

Poslednjih sedmica u javnosti se mnogo govorilo o ispravnosti igračaka. Tokom novembra Zdravstveno sanitarna inspekcija je pojačala kontrolu, a glavna inspektorka Višnja Orban, saopštiće, u jutarnjem programu TV Vijesti, šta piše u završnom izvještaju i na koje su sve nepravilnosti naišli, u okviru rubrike Roditeljski kutak.

U Švedskoj je održano je evropsko takmičenje u vještinama EuroSkills. Studenti Ekonomskog fakulteta Damjana Katnić i Bojan Pejović osvojili prvo mjesto iz preduzetništva, a Crna Gora je imala predstavnke još i u kuvarstvu, restoraterstvu, frizerskim uslugama i mobilnoj robotici.

U šoping molu Delta City, u subotu, 10. decembra biće održan tradicionalni humanitarni Božićni bazar, koji organizuje Međunarodno udruženje žena Crne Gore. Tradicionalnu manifestaciju podržavaju brojne kompanije, ambasade i volonteri, a ove godine će i TV Vijesti dati svoj doprinos.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Marko Vešović iz DN Dan.

Od ove nedelje gledaoci jutarnjeg programa TV Vijesti uživaju i u prazničnoj atmosferi koju Boje jutra donose uz pomoć prijatelja iz La mia casa.

U prijatnom prazničnom ambijentu - i ovoga decembra dijelimo mnoštvo nagrada najvjernijim gledateljkama i gledaocima.

Ovoga puta nagrade su obezbjedile brojne kompanije - među kojima su M:tel, Nestle, Natureta, Kids land, Stomatološka ordinacija Alivodić - Vučković i mnogi drugi.

Bonus video: