Napadač pucao po lokalu, ubijeni Đorđe Boreta i Dragan Zečević

Iz Uprave policije je saopšteno da postoje indicije koje ukazuju na to da je "upotreba vatrenog oružja posljedica ranijih sukoba kriminalnih grupacija sa područja Crne Gore i regiona, a zbog kriminalnih aktivnosti u koje su ove grupacije bile uključene a koje su se odvijale van teritorije naše države"
302 pregleda 0 komentar(a)
Pucnjava u Bečićima, Foto: Vuk Lajović
Pucnjava u Bečićima, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 07.12.2016. 18:32h

Doktor Dragan Neno Zečević i Đorđe Boreta, brat od strica Saše Borete, ubijeni su oko 11 časova u pucnjavi u lokalu "Trofej" u Bečićima.

Dvije maskirane osobe na motoru prošle su pored kafića, a zatim je jedna od njih iz automatske puške kalašnjikov zapucala.

Iz Uprave policije je saopšteno da postoje indicije koje ukazuju na to da je "upotreba vatrenog oružja posljedica ranijih sukoba kriminalnih grupacija sa područja Crne Gore i regiona, a zbog kriminalnih aktivnosti u koje su ove grupacije bile uključene a koje su se odvijale van teritorije naše države".

U napadu je ranjen i Ivo Stanišić, dok očevidac tvrdi da je napadač pucao nasumično i da su ljudi padali na pod kako bi izbjegli metke.

Prema informacijama "Vijesti" Stanišić je teško povrijeđen, ali nije životno ugrožen.

Policija pregleda snimke sa nadzornih kamera, a na Zavali kontrolišu sva vozila.

Boreta je prethodne dvije godine bio zakupac plaže "Mogren 1".

Iz Uprave policije je saopšteno da njihovi službenici intenzivno rade na pronalasku počinica, te da je u pretragu uključen i helikopter Aviohelikopterske jedinice MUP-a.

"Već postoje određena saznanja koja mogu biti od koristi", saopšteno je iz policije.

Bonus video: