UHAPŠENI NOVLJANIN I TREBINJAC

Dvojac krao u marketima “Idea” u Herceg Novom?

Policija sumnjiči da su od 6. septembra do 26. novembra u marketima “Idea” u Novom ukrali cigarete i alkohol vrijednosti 10.417 eura
185 pregleda 13 komentar(a)
lopov, krađa, Foto: Shutterstock
lopov, krađa, Foto: Shutterstock
04.04.2019. 21:56h

Hercegnovska policija uhapsila je Vojka Banovića  (20) iz tog grada i Trebinjca Vladimira Vučurevića (21) zbog sumnje da su počinili  tri teške krađe i jednu tešku krađu u pokušaju.

Policija sumnjiči da su od  6. septembra do 26. novembra u marketima “Idea” u Novom ukrali cigarete i alkohol vrijednosti 10.417 eura.

Banović je osumnjičen da je sam počinio dvije teške krađe i jednu tešku krađu u pokušaju, a za jednu tešku krađu osumnjičena su obojica.

Iz Uprave policije saopšteno je da sumnjaju da je Banović u  noći između 6. i 7. septembra provalio u unutrašnjost marketa u Bijeloj i ukrao cigarete i alkoholna pića vrijedna 3.134 eura. 

Sumnjiče ga da je u  market u Bijeloj provalio i u noći između  19. i 20. septembra, ali da je pobjegao kada su ga građani primijetili. 

“I provalio u unutrašnjost marketa u Baošićima u noći između 6. i 7. oktobra,  odakle je otuđio veću količinu cigareta i alkoholnih pića i marketu pričinio štetu od 2.496 eura... Sumnja se i da su V.B. i V.V., u noći između 25. i 26. novembra  provalili u market u Baošićima odakle su otuđili cigarete, alkohol i kozmetiku, čime su oštetili market za iznos od 4.787 eura”, saopšteno je iz UP.

Policija je pretresom Vučurevićevog stana pronašla  i oduzela dio ukradenih cigareta i druge robe, koju su vratili vlasniku.