Jedinstvo Bemax sjutra sa Levskim

Izabranici Darka Prebiračevića su danas doputovali u Sofiju, gdje će sjutra (17.30 sati po našem vremenu) protiv Levskog igrati prvu utakmicu prvog kola CEV kupa.
0 komentar(a)
OK Jedinstvo, Foto: OK Jedinstvo
OK Jedinstvo, Foto: OK Jedinstvo
Ažurirano: 06.12.2016. 17:38h

Drugi put u klupskoj istoriji, odbojkaši bjelopoljskog Jedinstva igraće na evropskoj sceni, zahvaljujući prošlogodišnjim finalima plej-ofa i Kupa Crne Gore.

Izabranici Darka Prebiračevića su danas doputovali u Sofiju, gdje će sjutra (17.30 sati po našem vremenu) protiv Levskog igrati prvu utakmicu prvog kola CEV kupa.

"Nakon malo dužeg putovanja, koje nismo planirali, stigli smo u Sofiju i otišli pravo na trening da odradimo opuštajući trening za igrače. U srijedu ujutro ćemo, takođe, trenirati sat, radićemo servis i prijem. U međuvremenu ćemo odgledati i utakmice domaćina. Što se utakmice tiče, pokušaćemo da pružimo što bolji otpor. Naravno, nismo došli turistički, daćemo sve od sebe da zabilježimo pobjedu i da na pravi način predstavimo svoju zemlju, grad i klub", rekao je pomoćni trener Jedinstvo Bemaksa Mladen Miladinović.

Revanš meč na programu je 22. decembra u Bijelom Polju.

“Ekipe koje ove godine učestvuju u CEV kupu su velikani evropske odbojke, a Levski je tim koji je godinama bio učesnik i Lige šampiona. Nama odgovaraju jake utakmice poput ove, što smo dokazali i nedavno u Budvi kada smo osvojili dva seta i bili na pragu pobjede, što nikom nije pošlo za rukom skoro 10 godina u domaćem prvenstvu. Ove sezone ne postoji imperativ rezultata u evropskim takmičenjima i to je dodatno rasterećenje za igrače koje im pruža mogućnost da daju svoj maksimum i prikažu se u najboljem svjetlu na međunarodnoj sceni”, rekao je sportski direktor Jedinstva Slobodan Šebek.

Bolji iz dvomeča crnogorskog i bugarskog predstavnika u drugom kolu sastaće se sa holandskim Groningenom.

Inače, prije puta u Sofiju, igrače i stručni štab su juče primili predsjednik Opštine Bijelo Polje Džemal Ljušković i potpredsjednik Petar Smolović, koji su poželjeli uspjeh u duelu sa Levskim.

Bonus video: