Početak dana uz praznične Boje jutra

I ovoga decembra dijelimo mnoštvo nagrada najvjernijim gledateljkama i gledaocima. Ovoga puta nagrade su obezbjedile brojne kompanije - među kojima su M:tel, Nestle, Natureta, Kids land, Stomatološka ordinacija Alivodić - Vučković i mnogi drugi...
82 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Zoran Đurić
Boje jutra, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.12.2016. 14:04h

Gost Boja jutra u srijedu 7. decembra biće menadžer Glavnog grada Dragutin Đeković koji će govoriti o aktuelnim projektima.

U jutarnjem programu pogledajte i priču o jednom od podgoričkih časovničara.

U okviru DEUS-a, na sceni KIC-a „Malesija“, u srijedu 7. decembra biće odigrana predstava “Nene Tereza kur ishte Gonxhe” („Majka Tereza kad bijaše Gondže“) u izvedbi pozorišta „Migjeni“ iz Skadra. Glumci iz predstave gosti Boja jutra.

Banka hrane Crne Gore, Delta city i Volonterski klub Gimnazije "Slobodan Škerović" i ove godine održaće akciju posvećenu djeci sa smetnjama u razvoju pod nazivom "Podari radost". Detaljnije u jutarnjem programu.

Raspisan je konkurs Erste banke za stipendije studentima završne godine i specijalističkih studija ekonomije i prava (Best of south East). Pogledajte u Bojama jutra kako se zainteresovani mogu prijaviti.

U jutarnjem programu mlade umjetnice Iva Otašević i Jana Božović izvodiće svoje kompozicije.

Sportske aktuelnosti analizira Aleksandar Vučković, urednik sportske redakcije ND "Vijesti".

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Boris Raonić, Građanska alijansa.

Od ove nedelje gledaoci jutarnjeg programa TV Vijesti uživaju i u prazničnoj atmosferi koju Boje jutra donose uz pomoć prijatelja iz La mia casa.

U prijatnom prazničnom ambijentu - i ovoga decembra dijelimo mnoštvo nagrada najvjernijim gledateljkama i gledaocima.

Ovoga puta nagrade su obezbjedile brojne kompanije - među kojima su M:tel, Nestle, Natureta, Kids land, Stomatološka ordinacija Alivodić - Vučković i mnogi drugi...

Nastavljamo da vas informišemo o najvaznijim informacijama iz zemlje i svijeta ali i da vam pomažemo konkretnim savjetima.

Bonus video: