Velimirović “odgodio” suđenje Kadićima

Na jučerašnje ročište nije došao ni oštećeni folk pjevač Saladin Dado Heldić. Njegov brat, oštećeni Nazif Heldić, kazao je da Saladin pjeva u Švajcarskoj
161 pregleda 3 komentar(a)
Viši sud Bijelo Polje, Foto: Savo Prelević
Viši sud Bijelo Polje, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.12.2016. 07:39h

Nedolazak službenika Sekretarijata Sudskog savjeta zaduženog za audio i video tehniku, odgodio je juče u bjelopoljskom Osnovnom sudu suđenje Amaru i Admiru Kadiću. Njih dvojica optuženi su zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih naprava i ugrožavanja sigurnosti.

Službenici sudskog savjeta dolazak u Bijelo Polje otkazali su zbog obaveza oko sporazuma o priznanju krivice koji je Mirko Velimirović sklopio sa Specijalnim tužilaštvom, kojem je priznao da je bio član kriminalne grupe koja je navodno planirala izazivanje haosa u Crnoj Gori 16. oktobra.

Na jučerašnje ročište nije došao ni oštećeni folk pjevač Saladin Dado Heldić. Njegov brat, oštećeni Nazif Heldić, kazao je da Saladin pjeva u Švajcarskoj. Prema optužnom predlogu, Kadići su 15. aprila 2015. izlomili dio kladionice "Sport kafe", a potom je Amar pošao prema Heldićima i pucao u pravcu Nazifa.

Bonus video: