Bez granica: Gore - dolje Crnom Gorom

Beremo mandarine u Ulcinju pa se pokušavamo voziti sa đacima i u Danilovgradu i u Bobovu... Tu, u pljevaljskoj opštini, malo se i zaglavismo u snijegu.... ali se iščupamo - u politici.
0 komentar(a)
bez granica, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
bez granica, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 10.12.2018. 14:21h

U magazinu Bez granica i u ovom izdanju – gore – dolje – Crnom Gorom: Beremo mandarine u Ulcinju pa se pokušavamo voziti sa đacima i u Danilovgradu i u Bobovu... Tu, u pljevaljskoj opštini, malo se i zaglavismo u snijegu.... ali se iščupamo - u politici.

Zapošljavamo se sa OSI licima u Nikšiću i sa kolašinskim funkcionerima... Opozicija tvrdi da su se udvostričili, vlast to demantuje...

A vidjećemo i šta će se desiti sa stanarima jedne od najatraktivnijih lokacija u Crnoj Gori, godinama iseljavanim stanarima Rta Suka, nekadašnjeg hotela Jadran...

U svakom slučaju, u večerašnjem magazinu od 20 časova na TV Vijesti vidjećete pravo putešestvije kroz nekadašnju pljevaljsku opštinu Bobovo. U poslednjih četvrt vijeka tamo je desetkovano stanovništvo... Iseliše se. Oni koji su ostali nemaju dileme – kriv je put. Tamo je prva škola nastala još krajem pretpošlog vijeka... danas je u tom kraju više medvjeda nego đaka... Idealno za avanturiste... ne i za preostale stanovnike... Gledajmo se!

Bonus video: