Pobjede Luke Bar i Rudara

Šampion je uknjižio sedmi, a vicešampion peti trijumf.
68 pregleda 0 komentar(a)
ŽOK Luka Bar, Foto: OSCG
ŽOK Luka Bar, Foto: OSCG
Ažurirano: 02.12.2016. 21:44h

Odbojkašice Luke Bara i Rudara upisale su pobjede protiv Budućnost Bemaksa, odnosno Gimnazijalca, u prvi mečevima 8. kola.

Šampion je uknjižio sedmi, a vicešampion peti trijumf.

“Zadovoljna sam odličnom igrom u prvom i trećem setu, ali opet su se pojavile psihološke oscilacije u drugom setu i tokom četvrtog seta. Gimnazijalac nas je iznenadio dobrom i borbenom igrom i želim im puno sreće u nastavku prvenstva. Drago mi je što je forma moje ekipe u usponu i sigurna sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti bolje. Ono što je najvažnije i dalje smo u vrhu, četvrti smo, ali naš cilj je da ponovimo prošlogodišnji plasman i da se kao drugoplasirane plasiramo u plej-of”, kazala je trener Rudara Nataša Marković.

Sa druge strane, Podgoričanke su doživjele peti, a Kotoranke šesti poraz.

"Osam godina sam trener Gimnazijalca i nismo do sada uspijevali da, pred ovom divnom publikom, koja se razumije u odbojku, prikažemo dobru igru. Večeras smo u tome uspjeli, odlično odigrali drugi set, pokušali da dođemo do boda, ali nismo uspjeli. Na kraju ja sam ipak zadovoljan onim što su moje igračice prikazale. Do sada imamo devet bodova, ozbiljnu zalihu koja želimo da uvećemo i na vrijeme obezbjedimo opstanak. Prikazana igra večeras nam garantuje da to možemo”, rekao je Božidar Barbić, trener Gimnazijalca.

Prva ženska liga (8. kolo)

Luka Bar – Budućnost Bemax 3:0 (25:10, 25:19, 25:14)

Bar - Dvorana: SC “Topolica”. Gledalaca: oko 50. Sudije: Irena Lazović i Sanja Vujičić (obje iz Bara)

Luka Bar: Bojović, Dević, Duraković, Joksimović, Rovčanin, J. Rosić, M. Rosić, Vujanović, Vuković, Barjaktarović. Trener: Vladimir Milačić

Budućnost Bemax: Drljević, Savović, Vujović, Šćekić, Mijović, Pejović, Adžić, Peković, Bazović, Prelević. Trener: Nela Bicić

AOK Rudar – Gimnazijalac 3:1 (25:11, 19:25, 25:11, 25:21)

Pljevlja - Dvorama S.C. “Ada”. Gledalaca: oko 250. Sudije: Branko Batizić i Sava Batizić (oba iz Podgorice).

AOK Rudar Džaković, Boźović, M. Vučetić, A. Petrović, T. Vučetić, Marković, D. Petrović, Đurović. Libera: Đaković i Džarić. Trener Nataša Marković.

Gimnazijalac: Barbić, Simun, Pajović, Radović, Kapetanovć, Popović, Vukadinović, Vujković. Reković. Libera: Krasnići i Ćetković. Trener Božidar Barbić.

Subota

Herceg Novi – Nikšić (16)

Morača – Gorštak (18.30)

Nedjelja

Budvanska rivijera Budva – Galeb (18, live stream)

Bonus video: