Ibrahimović iza rešetaka nakon žalbe tužilaštva

Ibrahimović do sada nije bio u policijskoj evidenciji. Bošković je u policijskoj evidenciji zaveden kao bezbjednosno interesantno lice, a posljednji put je bio u novinskoj crnoj hronici kao učesnik tuče sa Milanom Pupovićem kada je od zadobijenih povreda preminuo Milan Škerović
678 pregleda 6 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.12.2016. 12:16h

Baranin Dino Ibrahimović (20) ponovo je juče uhapšen i odveden u spuški zatvor.

Dvadesetogodišnjak je u Istražni zatvor završio nakon što se Više državno tužilaštvo žalilo na odluku istražnog sudije podgoričkog Višeg suda, koji ga je prije dva dana pustio da se brani sa slobode.

Ibrahimović je osumnjičen da je 25. novembra u Baru pokušao da ubije sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića.

Iz policije "Vijestima" je ranije rečeno da je Ibrahimović te večeri, pola sata prije ponoći, ispalio više hitaca u Boškovića, nakon čega je pobjegao.

Bošković je ranjen u predjelu donjih ekstremiteta i nije životno ugrožen.

Ibrahimović do sada nije bio u policijskoj evidenciji. Bošković je u policijskoj evidenciji zaveden kao bezbjednosno interesantno lice, a posljednji put je bio u novinskoj crnoj hronici kao učesnik tuče sa Milanom Pupovićem kada je od zadobijenih povreda preminuo Milan Škerović.

Iz Uprave policije "Vijestima" je nezvanično rečeno da je ovo drugi slučaj od početka novembra da istražne sudije ne određuju pritvor osumnjičenima za pokušaj ubistva, koji su bili u bjekstvu.

Bonus video: