Mekgregor protiv Mejvedera - spektakl u najavi

“Vidjećemo šta će se dogoditi. Naredne godine – teško, ali ne bi me iznenadilo da do meča Mekgregor – Mejveder zaista dođe u bliskoj budućnosti”, rekao je Mekgregorov trener Džon Kavana
3 komentar(a)
Mekgregor, Foto: Reuters
Mekgregor, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.12.2016. 17:09h

Prvi korak ka neviđenom borilačkom spektaklu, najvećem svih vremena, je napravljen – tako svjetski mediji najavljuju vijest da je UFC šampion Konor Mekgregor dobio licencu za bavljenje boksom.

Tim činom, Mekgregor bi i zvanično mogao da izazove Flojda Mejvedera, što je kontroverzni Irac i uradio ranije u brojnim intervjuima.

Njemu je licencu udijelila sportska komisija Kalifornije, a licenca važi za teritoriju SAD.

“Vidjećemo šta će se dogoditi. Naredne godine – teško, ali ne bi me iznenadilo da do meča Mekgregor – Mejveder zaista dođe u bliskoj budućnosti”, rekao je Mekgregorov trener Džon Kavana.

Mejveder je komentarišući Mekgregorove pozive da se oprobaju u ringu odbacio takvu mogućnost, kazavši da se povukao, ali i da se “slonovi ne bore sa miševima”.

Njegov agent Leonard Elerbi kazao je za ESPN da postoje i pravna ograničenja.

“Dok god je Mekgregor ugovorom vezan za UFC nema ni govora o borbi”, rekao je Elerbi.

Ipak, zov novca i spektakla mogao bi da bude jači od svih prepreka, a Mejveder je u dosadašnjem dijelu karijere pokazao da možda i više od pobjeda voli dolare.

Bonus video: