KPDP: Hoće li Mate izabrati posao ili ljubav?

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati
89 pregleda 0 komentar(a)
Kud pulo da puklo
Kud pulo da puklo
Ažurirano: 30.11.2016. 15:46h

Nakon čitanja Stanislavovog testamenta, Suzana uvjerava Tinu da će Mate, ako je voli, ostaviti posao policajca jer je to jedini način da dobije novac koji bi ih doživotno osigurao.

Mate je na mukama, ali ipak ne može ostaviti posao. Mate i Tina se posvađaju. Kad sazna za Franjin predlog o usvajanju, Marko diže Milu na uzbunu i njih dvojica napadaju vlč. Franju.

Damir i Kate shvataju da bi radije prvo pokušali napraviti dijete, a usvajanje ostavili za zadnju opciju pa Damir posuđuje novac od Josipa i sa Katarinom odlazi kod Višnje u Zagreb kako bi što prije obavili sve pretrage.

Kad se u medijima pojavi Rahela, švajcarska klizačica hrvatskog porijekla, koja traži oca Stevu iz Like kojeg nikad nije upoznala, svi vide priliku za šalu na Svetin račun. No, Slave ozbiljno shvata da Rahela daje nagradu onom ko je spoji s ocem i dovodi je u Oštrovac, gdje je upoznaje sa zatečenim Josipom. Slave i Ive očekuju od Rahele zasluženu nagradu, ali dobijenih 10 franaka će ih razljutiti i uvrijediti. Josip vodi Rahelu Sveti.

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati.

Bonus video: