Načisto: Da li nova Vlada zemlju može izvesti iz političke krize?

Ko su novi kadrovi u Vladi i koliki je suštinski pomak izostanak nekih kontroverznih rješenja iz prethodnog sastava? Kakva je budućnost Vlade koja funkcioniše u polupraznom parlamentu?
2 komentar(a)
Načisto
Načisto
Ažurirano: 30.11.2016. 12:04h

U najnovijem izdanju emisije ’’Načisto’’ gosti Petra Komnenića će komentarisati novi sastav Vlade i saopštiti svoja očekivanja.

Da li se radi o timu koji će suvereno voditi novi premijer ili će predsjednik DPS-a i dalje vući konce iz sjenke? Ko su novi kadrovi u Vladi i koliki je suštinski pomak izostanak nekih kontroverznih rješenja iz prethodnog sastava? Kakva je budućnost Vlade koja funkcioniše u polupraznom parlamentu? Kako će se ta činjenica odraziti na NATO odluku koja nas očekuje?

Da li ova Vlada zemlju može izvesti iz političke krize ili je njeno formiranje samo produbilo? Kakvi nas ekonomski izazovi očekuju i šta naši sagovornici od novog premijera očekuju na tom planu? Koliko će ishod tužilačke istrage o pokušaju državnog udara uticati na naredna zbivanja? Koliko su realni zahtjevi za ponavljanje parlamentarnih izbora? Kakvu će ulogu medjunardni faktor imati u narednim mjesecima?

Na ova i druga pitanja odgovor ćemo potražiti u razgovoru sa Borisom Marićem, doskorašnjim ministrom u Vladi izbornog povjerenja, Zoranom Radulovićem, novinarom Monitora i Savom Kenterom, predsjednikom Atlantskog saveza.

Načisto pogledajte u četvrtak od 20h na TV Vijesti.

Bonus video: