6 načina da oživite stasti i vratite leptiriće

Ljubljenje se nakon određenog vremena u vezi potpuno zanemari. Ako je baš ovo slučaj i u vašoj vezi, zašto ne počnete sa praktikovanjem onih dugih poljubaca koji su obiljeležili prve dane zabavljanja sa partnerom
67 pregleda 0 komentar(a)
ljubav, Foto: Shutterstock
ljubav, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.11.2016. 16:44h

Čini vam se da je vaša veza postala dosadna i da nema onih leptirića sa početka veze? Ovih 6 načina pomoći će vam da izađete iz rutine, piše sajt Cosmopolitan.

Neka vam veza postane prioritet

Naravno, seks je važan dio svake veze, ali ukoliko osjetite pojavu monotonije u odnosu sa partnerom, vrijeme je da akcenat stavite na romantiku i poboljšanje komunikacije. Odvojite vrijeme za partnera, organizujte večeru koja će ga oduševiti, a sex može samo doći kao šlag na torti.

Razmišljajte van okvira sobe

Ukoliko je seks u spavaćoj sobi postao navika, vrijeme je za promjenu! Rezervišite sobu u hotelu, iskoristite kuhinju ili obavite to tokom jutarnjeg tuširanja... Novi prostori stvoriće nove uspomene, a budite sigurni da će i dosada u partnerskom odnosu nestati.

Počnite sitnim koracima

Čak se i sitnice računaju, zapamtite to! Vašu spavaću sobu ne morate pretvoriti u "Crvenu sobu bola" Kristijana Greja, da biste probudili strast u partneru. Dovoljan je i novi lubrikant ili par kockica leda da zagolicate maštu.

Poljubac je moćan alat

Ljubljenje se nakon određenog vremena u vezi potpuno zanemari. Ako je baš ovo slučaj i u vašoj vezi, zašto ne počnete sa praktikovanjem onih dugih poljubaca koji su obiljeležili prve dane zabavljanja sa partnerom? Ovim činom, oslobađa se i oksitocin što će vas smiriti i usrećiti.

Fokusirajte se na sebe

Obratite pažnju na to kako se osjećate! Osobe pune samopouzdanja će bez ikakvog razmišljanja zaskočiti svog dečka, međutim ukoliko se ne osjećate atraktivno i dobro u svojoj koži izbjegavaćete i poglede vašeg partnera. Pronađite način da podignete samopouzdanje.

Ključ dobre veze leži u komunikaciji

Tokom godina naš želje i fantazije se menjaju. Upravo zbog toga je važno razgovarati sa voljenom osobom o potrebama koje osjećate.