Velika akcija policije u Baru: Oduzeti pištolji, puške, municija...

"Protiv određenog broja lica biće procesuirane odgovarajuće prijave. U akciji su učestvovali i službenici Posebne jedinice policije, službenici Sektora granične policije, kao i vodiči službenih pasa sa psima koji su obučeni za pronalaženje droge, oružja i eksploziva", kazali su iz Uprave policije
233 pregleda 14 komentar(a)
Oduzeto oružje, municija, Bar, Foto: Uprava policije
Oduzeto oružje, municija, Bar, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 29.11.2016. 11:32h

Barska policija pretresla je jutros stanove i druge prostorija na 15 lokacija koje koriste 10 osoba i oduzeli 10 komada oružja i municiju, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici CB Bar su sa Sektorom kriminalističke policije, 29. novembra u jutarnjim časovima po pismenim naredbama sudije za istragu Osnovnog suda u Baru a uz saglasnost državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, izvršili akciju pretresa stanova i drugih prostorija na 15 različitih lokacija a koja koriste 10 lica koja su interesantna za službu. Pretresima je pronađeno i oduzeto: šest pištolja različitih kalibara, gasni pištolj, tri puške, veliki broj municije kao i veći broj mobilnih telefona i SIM kartica", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je akcija izvedena u cilju provjere prikupljenih operativnih saznanja i obezbjeđivanja dokaza, a u vezi rasvijetljavanja teških krivičnih dijela počinjenih na teritoriji Bara u prethodnom periodu.

"Protiv određenog broja lica biće procesuirane odgovarajuće prijave. U akciji su učestvovali i službenici Posebne jedinice policije, službenici Sektora granične policije, kao i vodiči službenih pasa sa psima koji su obučeni za pronalaženje droge, oružja i eksploziva", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: